Sider

torsdag 13. februar 2014

Heklet sett til baby born dukke

For noen uker siden gikk det ut en forespørsel fra en av mine FM/ME Facebook venner, hun lurte på om noen ville hjelpe datteren med å få en større dukke garderobe.
Klart jeg ville hjelpe vakre store flinka med å utvide dukkegarderoben, om Store Flinka og alt hun sliter med og hvordan hun er foreldrenes solstråle kan dere lese om HER.

Da Casa kreativ slapp fargen for februar som var hvit koblet jeg disse to tingene sammen.
 Settet hadde jeg lurt på lenge om jeg skulle hekle, men husets minste trengte ikke større garderobe, dukken her i huset har en stor strikket av farmor garderobe.
Når dukkens eier har en dalende intresse for sin lille baby, den brukes til varig sminke for tiden. Neglelakk, snik låne storesøster utstyr sitter dukken der plutselig med maskara, øyeskygge, foundation og parfyme.
Jeg ville gjerne hjelpe Store Flinka men hadde ikke bestemt meg for fargen før 1. februar. Da startet jeg med det hvite og blå settet.

Oppskriften på sette fant jeg i ei bok fra Hekleguri, men gjorde noen egne variasjoner underveis, litt tilpassninger måtte til.

Da jeg var kommet så langt som til underbuksen ble frustrasjonen stor. Etter å ha startet omatt att og omattatt for 3 gang uten at det ble bra og fikk det til, måtte jeg tenke ganske anderledes.

På bloggen til Bekkibjarnoll kom jeg over en oppskrift på bleie til babyborn. Denne kan jeg gjøre mer med tenkte jeg. I starten fulgte jeg oppskirften godt, helt til jeg kom til snippene, da heklet jeg sammen til en ring og heklet 3 omganger rundt, en snor av lm ble heklet og tredd i til slutt. Bekkibjarnoll sin oppskrift på dukkebleie finner dere HER


Settet er heklet i spar kjøp sitt akryl og bomullsport garn. Knappene er kjøpt på ebay

En ferdig sminket baby born må være modell

Dette settet er nå gått i posten til StoreFlinka. Håper det faller i smak, enten hjemme eller i barnehagen hennes.

Hvordan blir babyborn behandlet hos dere med små jenter?

1 kommentar:

  1. Du er jo bare helt fantastisk! Settet er nydelig, og jeg vet Storeflinka vil bli superglad for at babyene hennes får enda fler fine klær. Tusen takk skal du ha! <3

    SvarSlett