Den yngste spiren i huset er også inressert i å lage mat, hun vil gjerne være med når ting lages på kjøkkenet, så nå var tiden inne for å la henne slippe til alene.
Pcen på kjøkkenbenken med matstart på skjermen, ivrig i kokkelering |
Jeg som voksen finner mye inspirasjon og oppskrifter på matprat, men visste du at de har utviklet sin egen side for barn? Det har mine to funnet ut, matstart, der er de stadig inne å kikker.
Da minsta her endag ville lage kvelds/middag lot jeg henne herje nesten helt på egenhånd.
En stabel med loff må til på skikkelige ostesmørbrød |
En ny kokkespire er født i heimen.....
Kunstnerisk frihey må til selv om man bruker oppskrift |
Og middagen ble super..... |
2 skiver loff per person
smør på smør
ketchup
1 skive skinke til hver skive
8 skiver ost( men det holder med 4 fant vi ut)
Stekes ved 200 grader i ca 10 min, eller til osten er smeltet og gyllen.(Og neste gang vil vi ha på krydder også)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar