6 store egg
1 beger creme fraishe
100 g malte mandler
100g malte valnøtter
150 g malte solsikkekjerner
50g hele solsikkekjerner
4ss fiberhusk
et par never kli
1pose blå tørrgjær(kan sløyfes men gir god brødsmak)
1ts salt
bittelitt søtt
Rør alt sammen godt i kjøkkenmaskin.
ha røren i to silikonformer (om du bruker vanlige må du smøre dem godt)
Stek på nederste rille på varmluft 160g i
60-70 min.
1 beger creme fraishe
100 g malte mandler
100g malte valnøtter
150 g malte solsikkekjerner
50g hele solsikkekjerner
4ss fiberhusk
et par never kli
1pose blå tørrgjær(kan sløyfes men gir god brødsmak)
1ts salt
bittelitt søtt
Rør alt sammen godt i kjøkkenmaskin.
ha røren i to silikonformer (om du bruker vanlige må du smøre dem godt)
Stek på nederste rille på varmluft 160g i
60-70 min.
Eller 180 grader i 70-75 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar