Sider

onsdag 25. juni 2014

Holmen atlier i Kalvåg

Her i Bremanger kommune har vi vår egen lille sørlandsidyll. Ytterst nesten mot havgapet ligger bygda Kalvåg, med flere små hvite trehus, midt i denne idyllen ligger ett galleri/atlier.
Holmen atlier er ett lite skattkammer for både små og store. Stedet blir drevet av den irske kunstneren Pamela Dunbar.
Jentene elsker å komme til Pamela, ansiktene lyser opp i det vi parkerer og de er raskt ute av bilen og springer inn.
Akkurat som mora elsker de å snoke hos Pamela, og vi finner alltid noe, snop, ullvarer såper, ja masse rart.

Her selges det egne ting, andres ting og noe mer masseprodusert, noe for enhver smak. Jeg har lagt min elsk på noen av klærne hun selger, i tillegg til egenproduserte/designet ull plagg selger hun klær designet av tove Noss.
ypperlige klær for oss med litt former som faktisk bruker klær som ikke er i str 36, for oss som liker farger(ikke bare svart som hos hm, fos oss som liker å se bra ut selv med former.
For snart to år siden kjøpte jeg skjørt og nå sist var jeg så heldig at min kjære handlet litt til meg.

Jeg hadde sett en lekker kjole med jakke til som jeg ville prøve, men før vi reiste på bomtur, ringte jeg Pamela for å høre om hun hadde det fortsatt, å jo det hadde hun. Sa vi ville komme ut dagen etter å prøve det, men servicen er upåklagelig, vi skulle på samme konsert og Pamela tok med seg drakten til meg slik at jeg kunne prøve den hjemme.
Denne bor nå hos meg.


Det er jo ikke damen sin feil at jeg har en str i livet og en annen i overkroppen, kjolen turde jeg ikke ta helt på meg før jeg konkluderte med at den ikke passet.
Søndagen kjørte vi ut for å levere kjolen, og der på en vegg, hang det lekre overdeler i lin/bomull. De hang dere å ropte på meg høyt å tydelig, ja så høyt at selv min kjære hørte det. Tunikaen ble med meg hjem den.

Pamela har egen nettbutikk som er verdt en titt
HER finner du den, eller lik siden hennes på Facebook

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar