Sider

tirsdag 23. oktober 2012

Matpakke

Siden formen min er veldig opp å ned er det godt de dagene hvor kroppen er på lag med meg. I gårkveld var den så god at jeg tenkte jeg kunne lage matpakkene ferdig på kvelden til alle de andre i huset. Særlig siden kroppen verker mest om morgenen og de første timene jeg er oppe. Da er jeg litt i slow motion.

Når det gjelder matpakker har jeg ikke angret ett sekund på at jeg kjøpte boka I BOKS av Susanne Kaluza.
Her henter vi masse inspirasjon og i går kveld så eldstemor gjennom boka og valgte ut hva hun ville ha. Siden barna her ikke liker alt av grønnsaker plukkes det jo litt herfra og litt derfra. Å det er vel meningen med boken også, gi oss mer inspirasjon.

Fars mat idag
Kokt asparges med nederlandsk ost, rullet inn i spansk spekeskinke. Druer, bringebær og blåbær er med. To rugkjeks og rester fra barnas polarbrød er med.


Idag fikk Sigrid med seg matpakke med tema fisk.

Pekkerkakeformene er brukt på fiskepudding og polarbrød. Polarbrødet har påsmurt kaviar. Fisken svømmer i ett blått hva av blåbær. Bringebær, agurk og fiskekjeks er med. Minstemor fikk polarbrød uten kaviar og heller ikke agurk.

1 kommentar:

  1. Matpakkene blir så mye mer spennende og fristende når de lages sånn, men flere rom og mange forskjellige ting. :) Mye bedre enn ei tørr brødskive med svett gulost! :D

    SvarSlett