Sider

onsdag 17. oktober 2012

Christina gjør ting hun ikke kan

På grunn av sykdommen er det ikke alltid mor i huset er aktiv og sosial, og dermed ikke alltid er den som er ute av huset på ett eller annet. Dette går selvfølgelig i bølger.
Etter Barcelonaturen har mor i huset hatt det ganske så bra. Når telefonen ringte her mandag kveld og en søt dame sa hun hadde prøvd å få tak husetes herre hele dagen sa mor raskt vent litt skal du få han.
Den søte damen derimot sa det var mor hun ville prate med..... Om mor kunne tenke seg å komme på husmorlaget å fortelle litt om lavkarbo og hvordan det virker for mor.
Mor er ganske kjepphøy å sier raskt selvfølgelig kan hun det. Når da spør mor å tenker straks på alt hun må lete frem på nettet.... I morgen svarer damen.
Mor skjelver lett, panikken inntar kroppen. Men mor er tapper å sier selvfølgelig det går fint.....
Da mor legger hun på skjelver hun å lurer på hvordan dette skal gå..... Mor liker nemlig ikke å prate foran mange mennesker. Damen beroliget mor med å si vi blir vel bare 8 stykker....
Bare tenker mor skjelvende etterpå.
Det fine med kort tid er at mor ikke rekker å gruse seg, dette blir litt borte i alle dagens tinger og tanger.... Først møte med nav damen, lage middagen mor har nemlig lovt familien hjemmelagde fiskekaer, mor skal til fysioterapeut, noe hun selvfølgelig er forinket til. Mor stresser litt.
Da mor ankommer sier far lett beroligende, tror han..... Du kjenner sikkert de fleste.
Jada, det er jo det som er problemet...... Mor kjenner nok de fleste. Skrekk å gru.... 9 damer.... pluss mor.....
Mor blir beroliget av matbordet. Mor blir enda mer beroliget da det viser seg det er en lett samtale og ikke ett foredrag. Men mor er ikke beroliget av de gamle stolene, av alle damene som ser på henne og hører. Det er helt tyst..... Mor hører sin egen stemme og ett klirr av strikkepinner fra alle damene som spøter..... Mor puster lettet ut da alt er ferdig og hun kan si hun er ferdig. Ingen av damene bet, og hun kjenner fortsatt alle sammen.

Da mor kommer hjem forstår hun at det er godt hun har vært borte. Hun har vært savnet. Mors eldste barn har laget bilde til mor mens mor har vært borte. Mor kan se på bildet å konstatere her er det lagt ned tid. Her har det gått hardt utover mor sine scrappetinger og tanger. Men sannelig, kanskje mor bør være mere borte?????
Bildet som lå på barnets mage da mor kom hjem
Mor kan dagen derpå angre seg for alt hun gjorde da det store fibromonsteret er på plass. Mor er ikledd ull og kan kikke på hekleoppskrifter på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar