Sider

torsdag 15. august 2013

Brukket fot

Ferien her i huset fikk en helt anderledes avslutning enn vi hadde tenkt. Ferien skulle for eldstemor avsluttes med brassbandleir på Byrknes(like ved Bergen) i Gulen i Sogn og Fjordane, før vi tok det helt piano den siste uka med innkjøring av leggetider etc.

Den gang ei.....

Torsdag morgen dro Sigrid avgårde med alt sitt utstyr og plaster i bagen, allerede fredag kveld fikk jeg telefon fra Sigrids dirigent. Først tenkte jeg nå har hun mistet telefonen sin, men det var Fay i den andre enden og i bakgrunn hørte jeg frøkna hyle og ule.....
Hun hadde lekt ute og skulle zip line(som det stod i epikrisen) svinge seg fra ett tre til ett annet med ett tau, men hun glapp tauet og falt(1-2 meter) ned. Da de ringte ventet de på ambulanse og de mistenkte brudd.... Hurra hei og hopp.
Fantastiske Fay fulgte med hele veien til Førde, og fantastiske amblansesjåfører fra Solund/Gulen tok godt vare på lille frøkna i nesten tre timer før de kom til Førde. De lette frem musikk på iphonen sin og det ljomet visstnok med norske 60 talls hits på veien.

Brudd var det i foten og ikke så lett som vi trodde først, neida. Leggbenet var knukket tvert av..... Søndag formiddag ble hun kjørt inn til operasjon, her måtte det skrus. Nå er hun den lykkelige innehaver av to flotte lange titan skruer som går inn omtrent ved kneet og helt ned til ankelen. I tillegg har hun en liten nett hendig gips og bandasje fra låret og ned over tærne. Det er nå vi ser at huset vårt ikke er egnet for rullestol og utbredt krykkebruk.

Det er mange å takke her, Fay og ambulansesjåførene som var så utrolig flotte med jenta vår og passet godt på henne da vi ikke kunne det selv.
Alle hun møtte på sykehuset, fra akuttmottaket til barneavdelinge. Førde sentralsykehus var helt fantastiske.
Dewi og Mathilde som delte kejdelig stunder på sykehuset, samt de andre i familien til Dewi, som la en gave på senga til Sigrid da hun kom fra oppvåkinga.
Dere som har ringt, sendt meldinger og hilsner til jenta......

Å nå..... ja nå er vi snart kalre for skolestart med alt det innebærer.

Første tur på sykehuset på egenhånd.Vi er nesten i fin form, men smertene tok taket rett etterpå
Sigrid og Mathilde fant tonen på sykehuset.
Pimpa krykker må til, heklet og stæsjet


2 kommentarer:

 1. Ja det var litt av en slutt på ferien! Ønsker fortsatt god bedring, og god helg til dere alle sammen :)
  Stilige krykker forresten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Unni. Korpsleir ble ekstremveka ;) God helg til deg og dine også

   Slett