Sider

tirsdag 25. juni 2013

Babysko

For noen dager siden så jeg ett bilde på facebook av ett par heklede baby sko.


Er de ikke flotte?


Jeg ble gnaske betatt av disse flotte skoene og hadde lyst å lage noe som lignet. Det er bare ett problem.... det er ikke noen baby her og jeg tviler på om de er like fine og sjarmerende i str 46 eller egentlig ikke i str 29 heller....
Heldigvis har jeg lille Eva og da mammaen hennes sa du får lov av meg.... Ja da kunne jeg prøve.

Oppskrift? Eh...... nei....... eller jo litt..... hos bloggeren Mamma i Eksil fant jeg oppskrift på baby uggs eller ballerina sko. Jeg brukte henns oppskrift på såle. Resten er fri fantasi og inspirert av disse skjønne hvite.

Jeg fant frem hvitt garn, hadde nok hvitt safran fra dropsdesign og satte igang. Perlene ble ikke like mange som på de som inspirerte meg.... av den grunn at jeg har tålmod som..... ja, ikke veldig masse. Dermed ble det bare rundt sålen( takk å lov det ikke var i str 47....... da hadde det aldri blitt perler, heldigvis vil vel mannen si..... som er den med størst føtter her i huset)

Igår ble jeg ferdig med sko nr 1...... men som sagt her er ikke noen baby å teste de på. Selv om jeg hadde målet på barnets fot var det ikke lett å si hvordan de ville sitte på foten.... Heldigvis var storesøstrene til Eva her og de skulle kjøres hjem. Ett stykk babysko med perler for lett plass i ei lomme, turen gikk over til Mevika og vi fikk prøvd ut. De satt veldig bra.
Nå er sko nr 2 ferdig også...... siden Pinnekroken har hjerteutfordring passet det flott med råååååsa hjerte på skoen. For å bryte litt det hvite. Jeg brukte oppskrift på magisk hjerte som jeg har funnet hos MonAmi.

Hvite sko med rosa bånd og hjerteer

Perlene synes ikke like godt men de er der....
Det ar ikke superlett å ta bilder uten babyfot..... men kanskje mottagerens mamma tar bilde av foten med sko på å sender meg.....

5 kommentarer:

 1. Christine Bååth25. juni 2013 kl. 11:48

  Så sööta små skor eller sockar, själv blev jag gamlemormor i går till en lite flicka

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og gratulerer med ei lita jenta å kose med

   Slett
 2. Ååååå, de ble søte! <3
  Tenker det blir en fornøyd eier.
  Takk for at du linket tilbake til bloggen min, med hjertene.

  Klem,
  Torunn. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig. Bruker bloggen din masse

   Slett
 3. Så skjønne de var! Takk for bidraget til Pinnekrokens utfordring <3

  Hilsen Miriam

  SvarSlett