Det er klart for en ny fristende
vegetar rett. For hver rett jeg prøver blir jeg mer og mer
overrasket over hvor godt det egentlig er. Foreløpig er det en
utfordring å få barna til å spise alt dette merkelige.....
Denne gangen ble det Vegetar Tortilla
på oss voksne og 4 stykker var nok til å bli veldig mette, og vi
hadde en liten rest.
4 tortilla lefser
revet ost
Fyll
75 gram spinat
2 ss oliven olje
8 baby mais kolber
1 ss fryste erter
1 rød paprika i biter
1 gulrot i terninger
1 purre i skiver
2 fedd hvitløk
1 rød chili hakket
salt
pepper
saus:
1 boks hakket tomat
2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
3 dl grønnsakbuljong
1 ts farin
1 ts chilipulver
Forvell spinaten om den er fersk, jeg
brukte frossen
Varm oljen stek mais, erter, paprika,
gulrot, purre, hvitløk og chili i 3-4 minutter under konstant
omrøring. Rør inn spinat. Smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet på fire tortilla, rull
sammen og legg med skjøten ned i ildfast form.
Lag sausen slik:
Ha alle ingrediensene i en gryte kok
opp under oppvarming. Kok over sterk varme i 20 min til sausen
begynner å tykne og har kokt inn til en tredjedel.
Hell sausen over tortillaene og dryss
revet ost på toppen. Stek i forvarmet ovn ved 180 grader i ca 20
min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar