Sider

tirsdag 24. juli 2012

Sommer i Danmark del 2. Randers Regnskov

Denne sommeren skulle være vår ilddåp som camping turister. Etter 10 dager i campingvogn mente vi på forhånd om dette var noe å satse på, så ville vi vite det etter 10 dager i vårt naboland med snille priser og barnevennelige strender.

Vi hadde på forhånd noen dager i Drammen hvor vi sov i vogna før ferga tok oss over sjøen og til Hirtshals. Vår første stopp var i Randers hvor attraksjonen Randers Regnskogv var på planen. Randers regnskov kan anbefales alle som lurer på hva de vil gjøre i Danmark. Regnskogen er formet som kupler hvor man går inn i ulike temahuler, tropisk, afrikansk, dansk. I den tropiske delen hopper apekattene løst rundt deg, det er krokodiller, fugler og fisker samt planter og lukter som tar pusten fra en. Vel ute fra den tropiske delen blir man sluset rett inn i kafeområdet og vennelig nok er det en brusautomat på utsiden. Noe som trengs for alle.
Overalt er det spennende dyr vi ikke har sett før, men den aller aller beste opplevelsen er sommerfuglslusen. Ett lite rom man blir sluset inn i hvor det er masse og store sommerfugler som flyr rundt. De kan finne på å sette seg på deg og man får de da nesten ikke bort igjen. Ett vell av farger og opplevelser er det. De har også eget puppebur. Her kan man se sommerfuglene utvikle seg fra puppe til ferdig sommerfugl. Her inne skal det visst også være ca 30 løse slanger...... Men vi såg bare 5 eller 6, hvor resten var? Det vil jeg sikkert ikke vite.
Fugl i Afrikagrotten

Krokodiller som vi så i den tropiske asia grotten

Arbeidsmaur vi kunne følge hele veien til tua

Pupper


Man kan få smaksprøver på biller, papegøyemat, etc.

Å om vi fortsatt vil ha vogn???? Følg med å se......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar