Sider

torsdag 10. november 2011

Phantom of the Opera

Igår var vi på en forykende flott forestilling.
For en måned siden skulle Svelgen Kino sette opp direkteforestilling fra Royal Albert Hall, men signalene fra London blåste ikke vår vei hvertfall, dermed måtte det hele avlyses. Vi hhadde da lyd men ikke bilde, å uansett kan det være greit med begge deler. Men det var ingen sure miner, folk koste seg med vin og snitter og prat med venner og bekjente.
Forestillingen ble tatt opp og vi fikk tilbud å å sende akkurat det samme som en kinoforestilling, og den skulle  vises igår her i Svelgen. Vi er så heldige å ha en flott barnevakt, Stine, stiller opp og jentene elsker henne.
Stine kom og vi pyntet oss for å dra på forestilling. Det var færre fremmøtte enn sist, men det var vin, mineralvann, kaffe, te, snitter og kake(hvem andre kan stille med det på en kinoforestilling?) Jeg for min del visste om ett show som het Phantom of the Opera, men må si jeg ikke kjente noe til musikken, men jeg kan ikke si jeg gikk skuffet hjem.... Musikken var flott, solistene hadde en sinnsykt bra stemme, og jeg må si Andrew Loyd Webber (han har jeg hørt om før asså;)) er fantastisk. Nå vil jeg lese boka som showet er basert på.
Jeg synes det er flott å bo på ett så lite sted som Svelgen, sm har fått digtial kino, som ikke er kommunal, men privat. Svelgen samfunnshus drifter kinoen og gjengen i styret der med Bjørg i spissen, dere gjør en super jobb og jeg har ikke nok superlativer for den innsatsen dere gjør. Stå på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar