Sider

fredag 16. juli 2010

spinatmuffins

Før ferien lånte jeg boka Frisk med lavkarbo nytt liv med riktig mat. Boka er skrevet av Dr. Sofie Hexenberg.

Hvorfor ikke prøve å redusere inntak av karbohydrater litt tenkte jeg, når så mange skryter av det. Vel uansett lagde jeg spinatmuffins igår og de ble veldig nam



Og her er oppskriften

250 gram frisk spinat
140 g fetaost
1 fedd hakket hvitløk
4 egg
2 dl kremfløte
1/4 ts malt muskatnøtt
1/2 ts nykvernet pepper
revt hvit ost

Kos spinaten raskt i litt vann, til bladene faller sammen. Hell av vannet.
Bland alle ingredisensene bortsett fra hvitosten.
Fordel røren i ett smurt muffinsbrett(eller ildfast form og dele den opp når den er ferdig stekt). Dryss rikelig med ost over og stek ved 175 grader i ca 30 minutter, eller til eggeblandingen er stivnet.
Oppbevar muffinsene i kjøleskap

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar