Sider

søndag 9. mai 2010

Superlørdag

I går var, lørdag var virkelig endag vi kosa oss og knapt var hjemme. Endelig var det litt sol og det begynner å bli grønt på trærne rundt oss.

Vi er så heldig at mange rundt oss driver med dyr, og da særlig sau, " alle" er noe og sauebonde, som for eksemple Margun og Rune. Hun er kulturkonsulent og sauebonde, ja og de driver litt med kyr til kjøtt produksjon også da, men denne gangen var det sauene vi var intressert i.
De har fåt mange lam i år, og så å si alle har fått tre lam, så det var mange små ulldotter ute på bøen.

To av lammene er kopplam og så fort den ene så Margun komme med flaske, ja da kom det løpende. Sigrid gav det flaske og vi fikk kose masse med den mye skjønne ulldotten, som Signe døypte for Timmi lam.


Hadde jo lyst å ta det med hjem i veska jeg, men det fikk være.
Siden Margun bor på en gård har de jo selvfølgelig i diger sanddunge(sandhaug) med litt spader og traktorer i, de er besteforeldre tl noen gutter.
Jentene plasserte seg rakst der mens vi gvoksne gikk inn, og Margun stekte sveler, å vi kosa oss. Tusen takk for en flott lørdag stund Margun! Begge jentene har nå bilde av lille Timmi lam på rommet sitt.

Vi dro fra Margun, kjørte forbi huset vårt og først ved BEST at jentene merket at vi hadde gjort det. De vile snu å komme hjem, helt til de fikk vite at vi skulle til Nancy, Johannes, Denice og Thirza. Da var det helt greit. Der ble vi til sengetid for lille Signe mora.
Som sagt lørdagen var helt super

På vei ned fra gardsfjøset hos Margun kom vi over denne kjekke karen

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en fin dag det. Den ponchoen under her var kjempefin. Så flink du er.

    SvarSlett
  2. Jentene koser seg, flott å se!

    SvarSlett