Sider

torsdag 9. januar 2014

En Tuk Tuk i Norge

I jula var vi med familie på Østlandet. Jentene hadde gledet seg til å bruke ski, særlig etter de hørte mor og far prate om at det alltid er snø på skauen..... Men ikke i år..... I år var det like grønt der som hjemme hos oss.
Det nye skiutstyret ble lagt pent ned, gitaren ble funnet frem og takket være fetter Anders ble det noen grep som ble lært.
Men det som reddet en grønn jul og nok ble en av julas høydepunkt var nok den nye kjøredoningen til onkel Audun og tante Åshild.

Prøvesitting i tante og onkels doning


For ett år siden kjørte de India på langs i en Tuk Tuk ( samme type tur som Gokstad og Bache på NRK, men de kjørte på tvers)

På kjøretøyet skal fintfolk kjennes
Eller er det denne?????


På denne turen fridde Audun til sin kjære og fikk ja...... Hva er vel da mer naturlig å tenke at en Tuk Tuk trengs når man skal gifte seg og vil være en perfekt bil for brudeparet.

Vi andre ville nøyd oss med tanken og lekt med den, men ikke Audun, han fant en tuk tuk til salgs i Sverige, og til søta bror bar det. Med hjem var en vakker og nydelig tuk tuk.....(eller hvertfall en tuk tuk)

Når det er startproblemer, reversen ikke funker, da må man bytte hestekrefter med håndkrefter. Når det bare er far som har lov å kjøre benyttes barnearbeid på Øvre Knive
Jentene prøvesatt førersetet, men når onkel tok de med på kjøretur var den hvite vinteren og skiturer helt borte. Vi elsker grønn vinter å kjøreturer. Detta var kult og vi har verdens kuleste tøffeste onkel.....

Juhu..... vi love to drive a Caddilac

Digg på turOki..... så må tante dytte litt også da

Tuk Tuk i norsk landskap(siden Lindum er rett bak og hadde noe duft utslipp skal man være glad det ikke er lukt på bildet)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar