Sider

torsdag 23. oktober 2008

Storm ved Stadt

Fytti bikkja for ett vær.... Hørte på radioen at Måløy brua var stengt flere ganger idag. Den stenges automatisk når vinden er på 32m/s og det er full storm.... Når det da i tillegg regner inn i hampen... da er det godt å være inne å fyre...
Det er hvertfall ikke behagelig å gå tur. Noe jeg gjorde idag med Signe. Vi skulle på kontroll på helsestasjonen. Og det gikk greit inn til sentrum da hadde vi vind og regn i ryggen, men hjemover... Jippi, regnet piska oss i ansiktet og vinden flerret av regntrekket på vogna flere ganger, og i alt dette sovnet Signe, er det tegn på at hun er ekte vestlending og Svelgar?

Det gikk hvertfall bra hos helsesøster, hun hører br(ikke alltid jeg er like sikker) hun er 83 cm og veier nesten 11 kg(10.995) hun prater bra også og var god motorisk.
Jeg tok opp bena hennes som peker litt innover. Kari(helsesyster) ringte til Sølvi(fysio) og det ble satt opp time hos Girri(vår eminente fastlege) dit skal vi til onsdagen så får vi høre hva han sier for godt da.

Espen var i ytre og henta Sigrid og Amalie i stormen. De søte små ble malt i ansiktet og hadde noen flotte timer med lek.
Og i morgen komemr mormor og beppis:)

1 kommentar:

  1. Hei og takk for besøk i bloggen min!
    Ser ut som ungene dine har hatt en herlig dag! ;)

    SvarSlett