Sider

torsdag 2. oktober 2008

Nytt frå Vestlandsfanden

Så er tida kommet for å oppsummere høstferien, og hva passer bedre enn å gjøre det nå i denne stund, sliten som jeg er etter å ha kjørt bokbussen i hele dag sammen med en helt uforståelig sogning.
Vi kjørte raskt ned til Tjøme brukte nøyaktig åtte timer, i Gol var jentene trøtte, men ikke villige til å sove, så da satte vi på Mozart, og vips såsov de.
Vi våknet til flott vær en god onsdag morgen. Det bar ut i "skogen" i lag med Beppius for å lete etter kantareller, noe vi fant masse av. Sigrid plukket masse og hun fant mange eikenøtter. Vi tok med alt hjem til mormor og vi fortsatte med sanking, nå ble det både epler, homle og valnøtter. Sigrid og Beppis plantet nøttene i hver sin potte, så nå følger vi spent med... I valnøtt krukka kommer det hvertfall ei solsikke.
Onsdag ettermiddag dro vi til Drammen og onkel Audun sin leilighet. Torsdag besøkte vi det nye badet i Drammen og det var flott. Signe og Sigrid elsket det og storkoste seg i sklia. Det var gøy å være der, men nedturen kom da jentene skulle ha pølse.... det var slik ei kylling pølse... og alle vet at pølser kommer fra dyr som går på fire og sier nøff, meg bekjent passer ikke dette med kylling.
På kvelden besøkte vi bestefar og bestemor og kosa oss masse.
Fredag... ja fredag, kva oss gjorde då.... Hadde hvertfall besøk av Gommo og Besten. Signe og Gommo sang masse ilag og Sigrid spilte sjakk med Besten, så nå ønsker hun seg sjakk spill.
Lørdag dro vi alle til tante og onkel i Gårdbo kroken. Der ble det ved, eplerplukking, traktorkjøring,pizza baking og vi lagde eplesylte. Sigrid sov hos tante og onkel og søndag kunne vi møte de alle hos oldis.... Før en god middag hos farmor.
Mandag var vi en splittet familie. Espen og jentene dro til familien Skovgaard Larsen mens Christina vendte nesa mot Tig(g)erstaden og The big thing(stortinget) det var på tide med nytt styremøte i Skankeforeningen og middag i den ene stortingskantina... Og det ble sådd masse spirer til nye artikler....
Tirsdag vendte vi nesa hjemover og alle var eninge om at det hadde vært en fin tur

3 kommentarer:

  1. heisann og velkommen hjem igjen.. leses ut som at dere har hatt det bra på tur. :) Men nå er det scrappetid.. du må bli med på forumutfordringen vettu.. ;)

    SvarSlett
  2. men har enda en haug av dager...eh...nei... skal ta det igjen til helgan kan jeg love...som de synger i brev fra leiren... Må bare finne hvem som skal scrappes....

    SvarSlett
  3. Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min. Ønsker deg en riktig god helg :)

    SvarSlett