Sider

mandag 20. oktober 2008

Atter en helg er over

Jaja så var nok en helg passert og det er atter tid for striskjorta og havrelefsa igjen.... Å mer regn, regn og regn.....
Lørdag var vi først på butikken og handlet litt og til en forandring oppførte begge unga seg som folk. Det ble mye inne siden det regnet bare litt. Men på ettermiddagen sendte Trude melding,hun lurte på om vi ville komme på vafler, noe vi selvfølgelig ikke sa nei takk til. Det er bare 500 meter dit, men i det helsikes skitveret, så tok vi bilen ned.
Til Sigrid sin store glede var Amalie der også. HUn hadde vært med Sigrid hjem på fredag og det hadde mye spas og gøy og grimaser da.
Vel hjemme til barnetv på lørdag sovnet Signe raskere enn raskest, mens Sigrid fikk snop og kosa seg med Kometkameratene....

Søndag våknet vil til enda mere regn.... Etter frokost dro Sigrid og jeg på søndagskulen, og det bød på flere utfordringer. Jeg kunne både sangene, fader vår og truvedkjenninnga, MEN når alt er på kaudervelsk(les nynorsk) da datt jeg raskt ut, i likhet med Trude. Men Ungene de kunne dette her de. Hvertfall sangene. Fadervår og truvedkjenninga(Eg trur på Eg trur på Gud, Jesus kristus den einaste sonen til GUd og eg trur på den heilage ande... eller noko slikt) verre var det med Fader vår.... Jaja. Vi hadde det gøy og kosa oss med boller og saft etterpå.

Etter søndagskulen var Espen ute litt med jentene før han skulle fikse på parabolen, en artig ting. Vi skal nemlig bytte operatør av dette. Signalene fikk vi retta på og da den søkte opp kortet skjedde det artige.... Først fikk vi 7 kanaler. En sveitsisk, østerike, tyskland og mtv fra disse landa. Etter mye om og men så fikk vi flere kankaler, uten å få bildet... Men alt var på tysk. Så Handy Manny ble til Meister Manny... Og når er kundeservice åpent? Ikke på søndag hvertfall, så husbond måtte opp i stigen igjen og vi har fortsatt ikke fått bytta. Men idag er kundeservice åpent :)

Ha en fin mandag alle sammen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar