Sider

onsdag 15. oktober 2008

Første vinterdag er passert

Første vinterdag har passert, men det er ikke riktig vinter enda, som dere vil se av bildene er det fortsatt blomstring, ikke i Hardanger, men i Sogn og Fjordane. Den ene rosa har faktisk 17 knopper. Det regner hver dag, emn det er ikke kaldt.Sigrid har begynt å lage julegaver, og konsentrer veldig på det hun gjør, og forteller alle hva de skal få.


Idag fikk vi barnehage bildene, og i år var vi ikke like fornøyde som vi var i fjor. Ikke med Sigrid sine bilder, men Signe sine ble fine da....

I sommer var vi i studio og tok bilder, takk til Vegard som gjorde en glimrende jobb og var utrolig flink med barna og med kamera.

På den kreative fronten er det ikke masse jeg har gjort, det har blitt mest med Sigrid, men jeg har da laget en penneholder til Sigrid, og hun ble veldig fornøyd med den....(best for henne)


Vi skal snart i sølvbryllup i Drammen, og det skal bli deilig med en fest uten barn og en morgen uten barn. Men noe av det aller beste skal bli å møte Vera og Hans Peder, to gode naboer(som ikke må forveksles med den tsjekkiske tegnefilmen)de har flytt til det store utland(Danmark)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar