Sider

torsdag 6. juni 2013

Krystallbryllup

Idag 6. juni er det 15 år siden vi ble gift, istad tørket jeg støv av albumet vi lagde etter bryllupet. Artig å bla gjennom det på nytt, siden scanneren ikke er helt frisk har jeg tatt bilder av bildene i albumet...

Vi sa som sagt ja i Skoger gamle kirke og ble viet av metodistpresten Roy S. Johansen, selvfølgelig måtte vi kjøre standsmessig  så da jeg var ferdig hos frisøren ble jeg hentet av Tore Ødegård og hans grønne Chevrolet 1926 modell.

Vi var så heldige å ha stor familie og mange venner som hjalp til. På Konnerud sanitetshus styrte Leif og Kjell kjøkkenet og lagde super middag, rekecoctail og fylt svinekam, desserten var Dronning Maud pudding laget av Espen sin farmor, Helene.
Til å servere hadde vi hjelp fra Karoline, Freddy, Ann, Nina, Aud og Kjell. En salig blanding av venner, familie og venners foreldre, tusen takk for en super jobb dere gjorde under middagen.

Jeg har ett spesielt forhold til Amazing Grace, når jeg da i tillegg hadde ei venninne som spilte panfløyte, ble jeg veldig glad da Yun-Hilde sa ja til å spille denne for oss.

Oki oki... skal ikke kjede dere med alt dette, men her er ett knippe bilder fra vår store dag.... Tatt av Harald, en venn av familien.

Museumsparken ble flittig brukt av oss til bilder denne dagen og Harald Dahl gjorde en glimrende jobb

5 etasjer i kaka med speiderliljen på. Kaka ble laget av en speidermamma som jobbet på kokkelærer

Vi jobbet begge på Drammens Museum i helgene og hadde fått lov å ta noen bilder inne. Skiltet er ypperlig med Gjenstandene må ikke berøres

Ned på kne må han

Foran bilen som putret sakte men sikkert opp Konnerudbakkene

The Vera girls som de kalte seg den gangen(mere kjent som Gårdbodalensvenner) underholdt med sin egen sang/eventyr på kjekt å ha

2 kommentarer:

  1. Gratulerer! Koselig med bryllupsbilder! Håper dere får en fin dag!

    Klem

    SvarSlett