Sider

mandag 5. november 2012

Sokker og børster på avveie

Alle har vel hørt om monsteret i vaskemaskinen som spiser sokker, særlig høyresokker, er det ikke det, eller var det venstresokker? Husets herre har det løst greit, han kjøper bare svarte like sokker. HM har ett glimrende utvalg. Om han drister seg til farge er det kun den øvre delen som har en pitteliten fargestripe. Når en da er borte, finner han bare en singel sokk i singel boksen.

Men vi har ett enda større monster her i huset..... Det store bademonsteret.
Sist sett: Ikke sett
utseende: ukjent
størrelse: ukjent
favoritt: hårbørster......

Her har EGENTLIG hårbørsten fast plass i skuffen på badet, sammen med alt annet av hårtinger og tanger. Men det er ganske ofte at børsten blir borte.
Noen ganger dukker den opp igjen like plutselig som den forsvant, andre ganger er det en logisk forklaring, da ligger den på spisestuebordet eller stuebordet. Akkurat som om bordet trenger å børste håret.
Det er alltid far i huset som leter mest etter hårbørsten. Han leter nesten alltid etter en børste.
Noen ganger er OG blir børsten borte. Helt borte. Da må mor kjøpe ny. Når vi da kommer hjem, ja se da ligger børsten i en gymbag eller ett helt annet sted.
Noen ganger blir børsten borte og en helt annen dukker opp i børsteskuffen. En som mor trodde var blitt borte for leeeeeeeenge siden.......
Det kan skape masse latter. Når den børsten som er blitt borte var tilpasset for voksne, akkurat passe stor og passe nøytral.
Men plutselig her en dag hadde bademonsteret forsynt seg med den passe a4 børsten vår..... Borte var den.... Og borte ble den, men så aha, en børste i skuffen igjen. Der lå det en søt liten hello Kitty børste. I noen dager måtte far i huset bruke denne lille søte mandige børsten, kan tro det var ett syn....

Denne lille søte hårbørsten var den eneste i huset i noen dager
Bademonsteret må nok ha syntes synd på far..... for plutselig innerst i skapet bak alle kluter, det lå det en passelig stor a 4 børste


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar