Sider

torsdag 1. november 2012

Ikke akkurat Bonytt

Huset våres bærer preg av å være en småbarnsfamilie med hund. Jeg kunne aldri vært interiørblogger, ei heller hatt med huset i Bonytt.
Her står ofte stolene i stua litt hulter til bulter, her ligger det ofte ting i seksjonen, ja du leste rett, det står seksjon. Vi er fortsatt ikke ute av 70-80 talls perioden, vi har en god gammeldags seksjon. Litt til så er den retro den også å da har vi ett moderne hjem, å da er unga sikkert blitt så store at ikke alt flyter(er jo lov å håpe er det ikke det da?)

Det er ikke bare seksjon som er gammel..... Seksjonen er arvet, sofaen er arvet, teppe er arvet, tven var arvet, der har vi nå ny.


Slike er det altså i stua vår..... Vel nesten for etter at bildet ble tatt har vi fått inn ett flygel også, baby grand, det er gammelt men ikke arvet


Skypesamtale i jula med Roma. Bildet over flygelet er ikke arvet. Det har vi kjøpt selv.


MEN en ting som ikke er arvet, som vi kjøpte splitter nytt og som ikke er en annen stil enn ganske heselig....
Vi var i Sveits i 2004 med speiderne våre..... Å ja da.... Hva kjøper man der.... Klokker selvfølgelig, jeg fikk armbåndsur, men Espen var fast bestemt på ett gjøkur..... Dermed kom det med oss i bagsjen hjem å har fulgt oss siden. Urmakeren var flink til å selge å kunne forklare at dette gjøkuret kom fra Die grosse kokoclock fabrik im Basel.
Så da vet vi det.....

Vårt "vakre" gjøkur fra Die grosse kokoclockfabrik im Basel


Hvordan er det hjemme hos dere? Som i  Bonytt eller litt fra hvert prestegjeld?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar