Sider

fredag 2. november 2012

Rent vann med Tuk Tuk

For en stund siden kunne man på NRK følge Øystein og Rune som kjørte brannbil fra Tsjekkia til Mongolia. Dette var ett billøp med veldedig tilsnitt, bilen skulle bli igjen for å tjenestegjøre i Mongolia.

I mannens familie har vi ett eget par tilsvarende Øystein og Rune. Vi har Åshild og Audun. De skal ikke kjøre Tsjekkia – Mongolia med ett tjenestekjøretøy, neida de trekker det litt lengre og skal kjøre Tuk-Tuk gjennom India.

Audun og Åshild har vært i India flere ganger. Nå skal de samle inn penger til Frank Water


Dette er også ett løp, vil ikke kalle det bil når det er tuk-tuk,. Uansett hva de kjører er det ett veldedig løp. Det samles inn penger til Frank Water, en vannrense-organisasjon.
Frank Water hjelper landsbyer i India med å sette opp vannrensesystemer slik at stedene kan få rent vann. Selv om det er en selvfølge her hos oss, er det mange steder i verden hvor dette ikke er tilfelle.

Tuk tuk


Kort sagt: De vil samle inn penger til Frank Water, å for å få blest rundt det kjøres det med tuk-tuk gjennom India.
Omkring 60 tuk-tuker starter 1. januar og er forhåpentligvis i mål 14. januar. Ingen rute, ingen hjelp og ingen back up plan.....

Åshild og Audun har satt seg ett mål over hvor mye de ønsker å samle inn, å om du som meg synes det er godt med rent vann, ja da kan du også hjelpe de med å donere. Dette kan gjøres enkelt med å bruke DENNE LINKEN
 
De har også egen Facebookside du kan også lese mer om Frank Water HER

Vær ett medmenneske og hjelp til slik at flere kan få rent vann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar