Sider

fredag 8. mars 2013

Tøfler til meg selv

Jeg er så utrolig frossen av meg og fryser støtt på bena. Iskald hele tida. Jeg er så heldig å ha en svigermor som er en racer på å strikke å som stadig fyller opp, eller fornyer min beholdning med ullsokker, lester, labber eller hva man måtte finne på å kalle det i det ganske land.
Selv er jeg mest komfortabel med å hekle. Jeg har ikke prøvd å hekle sokker enda, men det må vel bli det neste tenker jeg.
Tøfler derimot, har jeg heklet flere av, å er stadig på jakt etter nye. Da jeg på Facebook siden som heter Inspirasjon til Håndarbeide fant bilde og link til disse flotte tøflene fra Dropsdesign, ja da bare måtte jeg.....


Jeg valgte ikke hvite, det er liksom ikke så varig, selv om det er ganske delikat. Jeg valgte en jeansblå farge av garnet Nepal fra Garnstudio/Drops. Garnet handlet jeg hos en fantastisk pusher(min favoritt garnpusher) i Florø, Garn og Brukskunst.
Jeg hadde litt andre ting jeg måtte bli ferdig med først. Da vi var i Drammen var jeg innom Eiker Garnsenter i Mjøndalen(eller 3050 for oss som sliter litt med det M navnet) der forelsket jeg meg helt i knappene. De var så flotte, å nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte flere.

Se denne lekre knappen da......

Garn:
Nepal rett over 2 nøster(dermed trengs det 3)
Heklenål: 3,5

Jeg blir veldig glad for kommentarer og besøker gjerne andre blogger også

6 kommentarer:

 1. Såååå nydelige de ble!
  Du er så flink!!

  Takk for link også! <3
  -Og gratulerer med kvinnedagen!

  Stor klem
  fra ith-torunn. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Linker selvfølgelig til når jeg finner så masse inspirasjon på siden din og bloggen din. Gratulerer med dagen selv også

   Slett
 2. Heisann Christina! Kjempeflotte sokker og vest som du har heklet, det syns jeg er imponerendes :) Jeg er mer komfortabel med strikkepinnene enn krok på slike ting, men disse sokkene må nok prøves ut. Ser varme og behagelig ut :)

  Takk for tips & inspirasjon :D

  Ha ei fin helg!
  Eli Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. De gikk raskt å lage, men kan sikkert strikkes også uten at jeg vet det for sikkert.
   Takk for komplimenter. Ha en fin dag

   Slett
 3. Enig med deg. Lekre knapper! Fin farge på tøflene dine! Tror jeg har noe lignende som jeg har tenkt til lue....

  Gratulerer med dagen og god helg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett