Sider

onsdag 26. januar 2011

Hverdagen

Svusj... så var den uka gått og hva har jeg egentlig gjort i denne uka? Hmm..... jo, jeg bruker fortsatt masse tid på å hente krefter og å få kroppen til å spille litt på lag med meg, selv om det holder hardt noen ganger.... Men det jeg merker er jo at det er anelse mer energii skrotten, men det er laaaaaaaang vei frem altså.... Jeg må fortsatt vurdere og prioritere hva jeg skal bruke tida mi på og hvor lenge jeg klarer av hver runde.

Siden jeg så smått, eller ganske så masse har gått over til lavkarbo kosthold driver jeg stadig å prøver ut nye oppskrifter, særlig jakten på det gode brødet.... Men det tror jeg ikke finnes der ute i lavkarbo verden, ikke som jeg har funnet. Kan spise knekkebrødene, de var ganske greie å spise. Ellers blir det Fedon brødet fra Rema. Det har lite karber, og med ei skive om dagen burde det være greit nok tenker jeg....
Det jeg derimot merker er at jeg ikke egentlig er noe sulten for tida.... Det kan gå lang lang tid før jeg blir sulten. Jeg håper jo at dette skal ha effekt på min dagelige energi, på mitt kolesterol.

I helga var jeg alene med jentene på søndag. Noe som var både gøy å slitsomt. En lang stund gikk det veldig bra, vi malte, vi så film, laga mat, helt til boblen sprakk og vi var vel ganske nært tredje verdenskrig en liten stund her i heimen tror jeg.... Signe hadde årets kommentar. Vi så på Harry Potter og Sigrid sa hun kunne tenke seg en usynlighetskappe. Hvorpå Signe svarer, det er jo ikke noe problem, det er bare å gå inn på nette å bestille det.

Dette synet møtte oss i det vi kom ut av Magnhildskartunellen

Idag måtte husbond og jeg inn til Florø en tur. Espen har i en uke nå gått med ett krater i munnen, sånn går det når plombene detter ut..... Men nå er det rettet på.... Heldigvis. Igår oppdaget jeg at min store store helt her i hjemmet, tørketrommelen, ikke virket som den skulle, uff å uff. Espen fikk åpnet den å reima var røket tvers over. Vi fikk vært inne hos Vest elektro og bestillt ny, så om noen dager er den vel i orden igjen.
For engangs skyld fikk jeg gått rundt å kikket, prøvd litt klær og nyte en kopp kaffe på kafe uten barn.
Men jeg betaler jo prisen for det i kveld, kroppen er ikke bestevenn med meg lengre, ryggen truer med generalstreik og noen drar igjen øyelokkene mine og all krafta som var er vel nå igjen i Florø ett eller annet sted.
Men jeg håper jo at den samarbeider mer i morgen, da skal kulturskulen ha konsert i landskapet på skulen og SESAM har møte på Keipenstova, jeg må bare orke det. Trenger å komme meg ut å treffe andre voksne mennesker til tider, få litt input i hverdagen.

2 kommentarer:

 1. God bedring. Godt med et lite kafébesøk alene, og litt voksenkontakt også. Håper helgen din blir fin.

  SvarSlett
 2. pfff det høres ikkje så bra ut!
  Håper at du føler deg betre nå??? Viss ikkje må du bare sier ifra! Da kan vi hjelpe også!
  Håper at du har hatt en finner helg sist.....

  Klem Nancy

  SvarSlett