Sider

søndag 29. mars 2009

Trøtt og søndag

Igår kveld begynte det å snø å du hildrande du, var litt da vi våknet i morges og halv seks idag kjørte brøyten også gitt, men nå er det meldt regn og storm til kvelden så den blir vel fort borte igjen tneker jeg.
SLik såg det ut nå idag

Sigrid hadde en heller urolig natt inatt, med feber, mye vondt, drømmer og ganske så heftig. Espen la seg på gjesterommet og da Sigrid i femtida gikk i egen seng, da sovnet endelig jeg etter en stund også, så da barna kom klokka sju, ja da var jeg virkelig en lykkelig og uthvilt kvinne.... eller kanskje ikke.
Sigrid var relativt pigg på morgene, fikk litt paracet og pratet og alt var greit. Vi dro på søndagsskolen alle sammen, jeg hadde med boller så vi måtte dra dit også. Under sangene ble Sigrid bare blekere og blekere og stillere og stillere, så begynte hun å brekke seg. Magni holdt Signe slik at hun ble igjen(Espen spilte) og jeg fikk røsket med meg Sigrid og vi rakk nesten helt frem til do idet hun kastet opp. Vi ble alikevel litt til siden jenta ville det selv, på den laaaange veien hjem(ca tre km) måtte vi stoppe og kaste opp enda engang. Så sovnet Sigrid og ble båret i seng, der sover hun nå....


Men trass i alt, jeg fikk scrappet lit igår også:)


2 kommentarer:

  1. Åå har det kommet frem blomster hos deg a!! Her har vi fortsatt over en meter med snø! Kikket på Loene dine også, å flotte og fargerike de var!!

    SvarSlett
  2. Du er jammen flink til å finne fine motiver =) Likte også veldig godt det nærbildet av fiskegarnet...=)

    SvarSlett