Sider

lørdag 28. mars 2009

Legevaktbesøk

Sigrid begynte med feber på tirsdag kveld og onsdag morgen var hun ganske så sløv.... Hun var hjemme fra barnehagen både onsdag og torsdag. Fredag var hun kjempepigg og vi sendte henne avgårde med freidig mot, men før det var gått to timer ringte ANita meg. Da drev Sigrid og lagde seg seng og skulle sove og hun hadde fått feber igjen. Espen hentet henne. På kvelden begynte hun å klage over vondt i både halsen og øra.
Jeg lå hos henne store deler av natta og i hele dag har hun grått og skreket om hverandre. Hun har fått paracet og sovet og da det kom puss ut av øret ringte vi legevakta. Har nettopp kommet derfra og dete ene øret var fullt av væske og godt betent. Det var ingen bevelgelse i tromhinna, det andre øret hadde væske og begynte å bli betent, mandlene var hovne og store, og en halsbetennelse kunne komme like gjerne som ikke komme. Så nå skal hun ha penicilin i tre dager. Om kuren ikke virker like godt som tenkt så får hun en ny på mandag eller tirsdag. Skal være ferdig med denne på mandag.
Om tre uker skal hun tilbake å sjekke øra om dfet fortsatt er væske i de, eller om den er blitt borte og hvordan bevegelsen i tromhinna er.
Nå har hun fått paracet og da roer hun seg vel litt. Vi er ganske sliten etter full gråt siden klokka sju idag, var bare to timer i ettermiddag hun ikke gråt da sov hun.
Men nå blir vel den stakkars jenta snart bedre får vi håpe.

Ha en fin lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar