Sider

tirsdag 23. desember 2008

Vetle jolafta

Så er det dagen før dagen og spennigen er i ferd med å tilta for husetes små, særlig husetes eldste datter på fem år vet meget godt at det er julaften i morgen, og hun er jo reneste engelen. For hun vet nissen lusker rundt for å sjekke om hun er snill, dessuten har jeg sagt at nissen har mobil telefon(noe hun har, for hos oss er Bjørg, kollega av Espen og treningsvenninne av meg) nissen)
Men aller først er jenta kledd i pen bukse, støvletter, kåpe og hatt og har med sin syke far til Bringeland for å hente farmor og onkel Audun.
I går drog vi inn til Førde med Signe. Til frokosten luktet det oppkast av henne og joda, hun hadde kastet opp i løpet av natta, men bare snudd seg og sovet videre.
På vei til Førde, nesten fremme kastet hun opp masse og satt til slutt i bilen i trøye body, bleie og fars dress jakke. Europris var gudskjelov første butikk og de har litt barne klær. Kunne ikke gå i trøye og bleie hele dagen i blest og regn...
Og i går kveld begynte Espen, men så skal vi vel være kvitt siden alle i huset har hatt det. Bare han nå ikke smitter de som kommer med fly hit da.

Huset er julevasket, all mat er i hus, ribba skal stekes i kveld, desserten er laget, kakene i boks og hvertfall jeg er ferdig med alle gaver. Så nå er det bare vedlikeholds rydding etter husets minste rotekopp, men akkurat nå er hun på "sjå på tv" mens hun stadig kikker ut og "ser itje famor" litt tidelig kanskje siden flyet lander klokka ni....

2 kommentarer:

  1. God jul til deg og dine :)

    SvarSlett
  2. God jul til dere :)

    (håper omgangssjuka har gitt seg - vi har heldigvis ikkje fått den - bank i bordet).

    SvarSlett