Sider

fredag 19. desember 2008

På etterskudd

Julespillet gikk veldig bra i kapellet. Sigrid var en flott engel som var en sunnfjord engel( eller mulig hun var vestlandsfanden,) ikkje ver redde kom det på kav sunnfjordsk, mens søstera oppdaget henne og sa høyt og tydelig, mamma sjå, sigrid. Det virker som om mine barn får flere og flere nynorsk ord.

Igår og i dag er det min mage som slåss og jeg har en liten pause fra dossen, og så oppdager jeg helt plutselig at det er jul ganske snart og i år må jeg si at jula kom som julekvelden på kjerringa... eller som journalisten i svelvikposten skrev ett år... kom som jullenissen på kjerringa...
Det er flere i år som ikke har fått og heller ikke kommer til å få julekort fra oss i år... Jeg skulle lage kort, men så plutselig var det gårsdagen der, ingen kort var laget, hvertfall ikke mange nok.
Sånn går det når rutiner blir anderledes... Dette er jo ting jeg ofte har ferdig helt i begynnelsen av desember, men ikke i år nei... Kan ta det igjen til neste år. I år vil noen av dere "bare" få en epost hilsen fra oss i ville vesten,men det kan jo være koselig med ett nyttårskort også...
Tove: Når du leser dette, har du fortsatt mail adresse til kommunen? om ikke så send meg en mail, siden jeg ikke finner igjen den andre mailen din. Takk for julekortet. Koselig at du er her å leser.

I kveld eller i morgen skal jeg se om jeg får lagt ut bilder av min lille spraglete engel. Da hun kom inn i kirka var hun så flott med vinger, kvit skjorte og glitter og lys. Da gudstjenesten var over lå hun på gulvet i lag med flere. Da hun reiste seg opp igjen var vingene skjeve, skjorta satt nesten på henne glitteret han mest rundt halsen og ja, der er jenta mi...
Før jeg lover for mye om bilder, mail og nytt årskort.... Det er masse jeg må gjøre, pakke inn flere gaver, rydde, gjøre rent, sitte på do, stryke, do, pusse sølv, bake de krumme kakene etter oldemors oppskrift(nam) og sikkert masse flere ting, men jeg skal prøve. Åja... jeg må jo trene også.... Tre ganger kvar veke.

Jeg vil anbefale alle å kikke på Svelgen oppvekst og Langeneset sine sider. Der er det masse artig nå. De er veldig flinke i barnehagen til å informere oss foreldre og til å legge ut bilder, supert Anita.

Ha en fin dag

2 kommentarer:

 1. Nydelig liten jente med røde kinn! Blir fint å se dere i romjulen!
  Soverommet ser lekkert ut!

  SvarSlett
 2. he he
  takk for rosen.
  søte engler det der :)

  SvarSlett