Sider

mandag 1. desember 2008

Dag tjue

Det er nest siste kveld her på Haugland senteret for denne gangen, og jeg er egentlig ganske mettet.
Mettet av inntrykk, nye folk, matvaner, trening og alt. Motivasjonen er litt langt nede, eller... egentlig er den jo bedre enn igår da. Ikke at det skal så masse til.
Men at jeg er sliten av inntrykk og glad for litt tid alene er ingen hemmelighet, nå er klokka 19.26 og jeg har alt tatt på pysjen, men har ei bok jeg må lese ut før jeg skal hjem(å som jeg må skjerpe meg når jeg skriver nå, tenker mye nynorsk )
I dag var vi på undervisning, smerte og adferd med overlegen, dr Fismen. Han er tøff og innmari artig å høre på. Den tida han foreleste gikk bare innmari fort.
Hadde en liten ridetur på den gamle gampen er, en pensjonert travhest på 17 år, og som dagens siste økt.... time hos Fismen. Grua meg jo litt, men det gikk bra alikevel. Jeg skal tilbake for tre nye uker i mai måned, og jeg slipper unna 17 mai. Sa ganske klart at er jeg her den 17 da drar jeg hjem åkke som.... Og det var greit, da satser vi på etter det fikk jeg vite, eller før, la han til.
I mellomtida skal det ikke være noe latmannsliv, skal trene 45 minutter tre ganker i uka, skrive treningsdagbok og sende inn til Gry anna hver uke. Gjør jeg ikke det, så mister jeg plassen, så her er det ingen kjære mor nei. Så jeg ønsker meg staver til jul, kommer ikke nissen med det, så får jeg være nisse selv i romjula.

Imorgen er det to runder med trening og så skal jeg pakke. Mange har gjort det alt, men noe lyt ein gjere i morgon kveld også, ikke er det mere garn igjen heller...

Ha en fin mandag til dere alle

1 kommentar:

  1. Da er snart oppholdet ditt over. Jeg tror nok det har vært nyttig for deg. Det blir stas å komme hjem igjen,det er jo noen som venter fælt på mamman sin. Ha en god natt.

    SvarSlett