Sider

lørdag 13. desember 2008

Snart jul

Så fort som tiden går, jeg har snart vært hjemme i to uker fra Haugland senteret og jeg føler at jeg kom hjem alt igår, og samtidig har det skjedd så utrolig masse på den tida også.

Da jeg kom hjem begynte Signe og hyperventilere og ville gjerne vite hvor jeg var hele tida, men gudskjelov har hun ikke blitt mer klengete.
Mens jeg hadde vært borte hadde husbond pusset opp soverommet det ble lekkert synes jeg, skal ta bilder i morgen å få lagt ut.
Vi dro på Lom den første helga mi hjemme og jentene er bare utrolig rå...
I bassenget med armringer, Sigrid hoppet rett ut i det dype bassenget og svømte i vei med hunde crawl som hun sa det var.
Da Signe så at søstera hoppet gjorde hun det samme. "Sine hoppe til" var det første hun sa da hun haddde harket seg ferdig, så vannskrekk ahr ikke de to tuppene.

Torsdag som var kjørte jeg med bokbussen hele dagen og ble ganske så sliten, og da jeg kom hjem hadde Espen malt to kjøkkenbenker svarte, det ble tøft, og nå sitter han på kne i gangen og vil male mer...

Fredag var det Lucia i barnehagen, men om bildene der ble bra aner jeg ikke enda. Espen tok de, men skjønte ikke hvor blitsen var. Jeg jobbet i barnehagen denne dagen og gikk i Lucia tog selv....

2 kommentarer:

  1. Bra tiden går fort:)
    Tenker du koser deg masse nå som du er hjemme igjen.

    SvarSlett
  2. Hadde han fått tid å pusse opp rom og hatt ungane aleine samtidig? Jøsses.han har stått på han da :)

    SvarSlett