Sider

torsdag 13. november 2008

Dag to

Så er jeg igang med opplegget. Etter mye venting igår var det godt å kunne legge seg nedpå senga og sovne og sove hele natt.
Selv om det ikke bare er lett å tenke på jentene. Signe som er syk og Sigird...
HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR. Sigrid er fem år idag. Gratulerer med dagen kjære jenta mi. Mamma er veldig glad i deg. Kos deg med lag i ettermiddag og vær grei med far.

Nå har jeg vært hos fisyoterapeut og fått min timeplan.
Frem til mandag skal jeg ha lest boka sjef i eget liv. Ellers bør man kunne bli veldig så sprek her. Det er morgen tur kvar morgon klokka halv åtte.(frivillig men anbefalt)
Mandager skal jeg ha trening i gymsal kvart på ti og trening i varmt basseng klokka to.
Tirsdag er det undervisning og treningn i basseng.
Onsdag er det utflukt og trening i basseng
Torsdag er det gymsal og varmt basseng
Fredag blir det undervisning og varmt basseng

I tillegg kan det hende jeg får litt ridetimer, men det er de ikke kommet oppslag om enda. Det går fra veke til veke...

Tirsdag og torsdag er det kurs på kveldene. Torsdag er det også kosekveld. Mandag er det omvisning på UWC onsdag kan en være med på bordtennis, yoga og internasjonal dans og fredag er det verda i dag og filmklubb.

En skal nok ikke kjede seg så mye her, hadde jo tenkt å strikke ferdig skjerfet til Sigrid også.

Jeg prøvde å legge ut bilder igår, men nettet her jobber ganske tregt, så kanskje kanskje ikke at det vil komme noen med tid og stunder.
Ellers vil jeg ønske alle en strålende formiddag og masse koser til jentene mine.

Kveld:
Ettermiddagen har vært litt opp og ned. Hjemlengselen og savnet etter jentene ble så stort at jeg ikke visste hvordan jeg skulle takle dette. Det ble så ille at jeg vurderte å dra hjem men gav meg selv ett løfte om at jeg må gi det mer tid, la meg komme ordentlig igang med opplegget før jeg gjør noe så dumt, men jeg var virkelig langt nede gitt.
Ikke hjelper det på at jeg løper på dossen hele tida heller, så jeg har holdt meg mest på rommet. Er ganske psykisk sliten, er ikke akkurat vant med å jodle rundt med 70 andre mennekser heile tida heller.
Nå i kveld var det "kosekveld" med vafler, eller vaffelkake som de sier her. Det kom også fire studenter fra uwc og skulle underholde, det ble blant annet hviskeleken, men ikke engnag det kaller de det her på vestlandet, telefonleken sa de.... Men da trakk jeg meg unna. Selskapsleker er ikke akkurat det jeg jubler høyest for uansett.

I ettermiddag hadde vi treningslære og stavgang... så nå er jeg kvalifisert som kjerringa med staven.... Det var faktisk ganske greit å gå med staver, nordic walking, så jeg tror jeg vil prøve mer på det. Ga god trening og jeg ble andpusten, er ikke vant med å gå så lange steg, men det ble veldig lett å gå, jeg manglet bare ei bok på øret, men det har jeg med så neste gang jeg skal gå alene tar jeg med den tenker jeg.
Da er det snart natta og i morgen er jeg klar for ny dyst med fullt opplegg.

2 kommentarer:

  1. Det høres ut som du har det fint. Selv om du savner jentene dine:) Og ikke fikk vært der på 5 års dagen til Sigrid. Men det går bra vet du *klemmer* du får kose deg masse med jentene når du kommer hjem igjen!!

    SvarSlett