Sider

fredag 6. september 2013

Syspire

Jeg er så imponert over alle som er så flinke til å sy. De tryller frem kjoler, vesker, puter, bukser, luer etc. Selv har jeg heller bestillt fra disse flinke damene. Scrollan sitt galleri på facebook anbefaler jeg på det varmeste. Masse flott der.
Ellers har jeg en stor forkjærlighet for MonAmi . Fra MonAmi har jeg tidligere kjøpt snurreskjørtet som jeg skrev om tidligere og nå sist kom det flotte luer i posten til jentene mine.

Lue til Signe. Bildet er hentet fra facebooksiden til MonAmi


Sigrid sin. Dette bildet er også fra Facebooksiden til MonAmi

 Disse luene gav meg inspirasjon til å teste ut selv. Nå er det bare en dum ting..... jeg er ikke veldig god venn med symaskonen min. Jeg har sydd noen duker og noen gardiner, knekker nåler så det ljomer og kan mange fine ord gitt. Men så her endag etter å ha sett godt på disse luene tenkte jeg at jeg skulle ta en ny prat med denne AEG maskinen som står så pent å nesten ubrukt nede i kjelleren. Nettet er en super ting å med inspirasjon fra flere blogger endte jeg opp med å bruke ting fra tre ulike bloggere. Stoff ble bestillt fra stoff og stil, nye symaskin nåler ble handlet inn og igår kom den store dagen.
Jeg hadde stoff, bloggere klare, nye nåler og godt mot. Klipping gikk greit knappenåler sjekka og greit.... men så kom det artige.... symaskin..... jada.... Den første lua jaja.... da fulgte jeg helt denne bloggen, men siden det var min første, to knekte nåler, tråd som hang seg opp, tom for undertråd.... så ble jeg ikke helt fornøyd, men det som ikke ser så bra ut er inni lua da, og eldstemor ble veldig fornøyd.
Nå er det slik at jeg er født sta og godt arvelig belastet på det punktet, så tenkte jeg, oki..... vi tester En gang til..... stoff var det nok av, nye bloggere ble funnet frem og jeg brukte fortsatt bloggen Fagre barn, samt Gekko bloggen OG Blomma åker vagn når jeg blandet disse tre ble jeg ganske fornøyd.
Jeg fant ut hvorfor nålene brakk, etter ett par knekte nåler til. Foten ved nåla er lett å flytte på så når jeg skjønte det gikk det helt fint og lue 2 ble så avansert at jeg fikk med meg navnebåndet mitt også. Jippi.
Jente 2 var veldig fornøyd og gikk med lua hele tiden.

stoff fra Stoff og Stil

Kjempestolt med ny lue. Se det ekte naturlige smilet

Nå er symaskinen og jeg litt bedre venner, mønster på lue i ulike størrelser er bestillt fra Gekko  jeg har igjen litt mer stoff og mer skal handles inn for det var gøy å sy luer og jeg trenger mer øvelse.
Men heldigvis kan jeg fortsatt bestille mer avnaserte ting fra både MonAmi og Scrollan.
Dette kule putetrekket pryder nå ett ungpike rom hos oss. Bildet er hentet fra Scrollan

4 kommentarer:

 1. Knallstilig både lue og putetrekk! Du er jammen en allsidig dame:)
  God helg til deg og dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, er bare dødninge lua jeg har laget selv, putetrekket er ei venninne som har sydd.

   Slett
 2. Så flott, og luene falt i smak hos veslemor ser jeg.
  Putetrekket er kjempestilig, du er så flink og kreativ.

  God fredag fra Marit.

  SvarSlett
 3. Skam få den som gir seg! Godt jobba. Jeg tror det hjelper å øve seg. Nå er du i gang. Lykke til videre! Vi er mange som venter på neste lue.....

  Ha en fin søndagskveld!

  Klem

  SvarSlett