Sider

tirsdag 23. april 2013

Vindfulle dager

Det er ikke alltid det frister like masse med en gå tur, hvertfall ikke her på Vestlandet.
En slik dag var på søndag, det blåste ellafantær(som vi sier i Drammen) og kom noen gode regnbyger. Så kraftig at i Drammen ville det omtrent blitt krisestemning.
Men så heter det så fint, ut på tur, aldri sur..... Så vi pakket bilen( med to vannelskende barn) ekstra skiftekle, bikkja, mitt nokon kamera, Sigrdis sitt samsung kamera og vårt lille ekstra kamera som Signe får bruke( men det er ganske dårlig så det skal handles nytt og bedre til henne)

Vi kjørte endel mil og endte opp i Årebrot, men før vi kom så langt så hadde vi flere stopper ut og inn av bilen, fjære og bølger. Klatreturer og hvileturer. Det ble endag med masse latter og skøy og det beste av alt. Jeg klarte å være aktiv med jentene.

Vakre vakre Signe.  Når jeg tok dette bildet tenkte jeg straks på sangen Blowing in the wind

Like ved Sagebø blåste det så kraftig at vi to eldste jentene slet med å holde oss på bena når vi var ute. 
Børa bryt er ett fenomen jeg elsker å se på. Jeg facineres av vann

Kann vi fly? Går det
Hold fast.... rett etter dette bildet ble tatt. Utbrøt Signe, pappa pappa, oi jeg setter meg ned jeg blåser til havs....

4 kommentarer:

  1. Flotte bilder av folk og vær! Det er lett å la seg begeistre av vann, og bølgene er ekstra flotte. Viktig å ta seg ut i all slags vær....

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. No fekk eg litt heimlensel :) Godt eg snart skal vere heime nokre dagar. Det er kjekt med sjø og vind, og stein og strender, og at det blåser elefanter ;)

    SvarSlett