Sider

mandag 11. april 2011

Prosjekt Kjøkken/spisestue, del 1

Vi har startet ett av våre største oppussings prosjekt her i huset vårt. Tidligere har vi pusset opp badet, gjort om en bod til gjesterom, stua, 2 soverom. Dette er blitt gjort over 4 år og nå er det vel det som er det aller største både økonomisk og størrelse.
Vi har ett kjøkken med original innrednig. Kjøkkenet er pittelite og bare vært arbeidskjøkken. Vegg i vegg har vi spisestue som er middels stor. Drømmen vår siden vi flyttet inn har vært å gjøre noe med disse to rommene og det er vi i ferd med å starte med nå.
Vi fikk mange gode ideer hos Vera og Hans Peder i sommer. De har nemlig et STORT og flott og praktisk kjøkken.
Nå er vi hvertfall i ferd med å gjøre noe hos oss også, med mange ideer fra Vera og HP. Våre to rom skal nå gjøres omm til ett, med en kjøkkenbenk ut i rommet som romdeler. Vi får en arbeidssone og en spisesone med masse luft, mest underskaper/skuffer.
På den ene veggen skal det ene vinduet byttes ut å bli til tre vinduer. I spisestua skal to doble vinder bli til en dobbel dør ut til det som etterhvert skal bli forlengelse av terasseog rett ut i  det som skal bli kjøkkenhage.
Oppussinga vil bli dokumentert her i bloggen med bilder underveis. Og de første kommer her.
Tapeten blir revet av med god hjelp fra jentene.

Veggene er ribbet for bilder, og her ved vinduene blir det dør

Veggen skal bort

Her blir det tre vinduer

Veggen skal bort

å vi er igang

Tykkelsen på planken i lettveggen. Å det er MASSE spiker

De porøse platene må også bort

Deler av veggen er bort

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar