Sider

torsdag 14. april 2011

Kort uten trykk

Det vil ikke idag komme noe nytt angående kjøkkenet. Det har faktisk vært greit utevær så Espen har prioritert hagen og start på drivhus bygging, samt noe kveldsjobbing. Men nå er det meldt dårlig vær til helga så da blir det mere kjøkken jobbing.
Jeg derimot fikk en utfordring om å lage ett kort uten stempeltrykk og det har jeg gjort her

 
Kortet er stanset ut i spellbinderdies label 8 og er stanset ut på bazill kartong. Har brukt den største diesen. På de to i mønster har jeg brukt ett tosidig ark og brukt de to neste størrelsene og stanset ut. Borden er stanset ut med en EK utstanser(vet ikke navnet på den) Begge mønsterarkene er rester. Hjertet er fra Melissa Frances og sommerfuglene er stanset ut med Monarch butterfly fra Melissa Frances. De er stanset ut i vanilje bazill og dekorert med glitterlim. Det øverste mønsterarket er limt på med 3d limputer, så er også den ene sommerfuglen.Endelig er våren også kommet til vestlandet og hva er vel mere herlig en ei lita lubben barnehånd fylt med hestehov....1 kommentar:

  1. Vakkert kort :) Og så deilig for både store og små når våren kommer. Tipper det blir noen buketter på deg i tiden fremover :)

    SvarSlett