Sider

lørdag 15. august 2009

Lørdag og rockn roll

Idag dro vi inn til Florø for å hnalde litt, er ganske masse å spare på å reise dit i forhold til coopen, de har dårlig utvalg, høy pris og mye dårlig kvalitet.
Det har regnet hele dagen men vi kom oss da alikevel til byen, som om regnet skulle hindret oss....
Ganske godt å handle på rema. De har en stor butikk, tidligere Lidl sitt lokale og selvfølgelig Rema utvalg. Jentene var kjempeflinke og gikk med hver sin vogn og hentet varer. Det tok litt tid men vi fikk alt vi skulle.
Vi hadde på forhånd pakket badetøy, uten å si noe til de søte små, men da vi var ferdig med å hnadle fikk de vite at vi skulle bade på Havhesten.
De er ganske tøffe når det gjelder vann. Sigrid utstyrt med armringer og svømmebriller kommer inn, ser seg lett rundt, går opp på "sukkerbiten" og hopper rett uti, Signe bare går rett ut i før de tar sklia.
Sigrid hoppet til og med fra en meteren, kejmpekry og slett ikke redd. Skal bli artig når de skal begynne med svømming på skolen. Noe de starter med i første klasse.
Jentene storkoste seg i bassenget og turen hjem gikk greit, Signe sovnet og Sigrid ssatt fast med Svein og Rotta på øret.
Vi hadde en god middag før barnetv og før senge tid fikk jeg scrappet både en LO og ett kort mens Sigrid holdt på med lær deg engelsk på dataen.

Idag kom også bekreftelse fra NKI og de første oppgavene på mail, det skal bli spennende å ta fatt på til uka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar