Sider

mandag 17. august 2009

Fyrste skuledag

Så var dagen her, dagen da den lille jenta vår skulle bli skolejente. En dag vi har ventet spent på, og særlig Sigrid har vel ventet masse,.
Hun våknet veldig klar i morges og satte seg ned å skrev: blåmst,bliant,lampe, ball sgole
Hun var ganske stolt da hun fikk ha på Sunniva kjolen, sko og jakke og vi kjørte ned mot skolen.
Hun pratet dobbelt så mye som til vanlig og alt kom ut i ett stort kaos, så hun var no litt nervøs selv også.
Skolestart ble markert med flaggheis klokka 09.00 og regnet sprutet ned mens vi stod under tak. Rektor hadde en liten tale, eller lang, om du spør Sigird. Det var ganske høytidelig da flagget gikk til topps og alle sang Ja vi elsker.
Første kalsse, som består av ti jenter og ti gutter gikk inn til sitt kalsserom og hadde en samling med oss foreldre tilstede før de satte seg ved pultene, da ble vi foreldre"kastet" ut og gikk til foreldremøte.
Sigrid sin lærer heter Elisabet og de har med seg Anita som førskole lærer. Det er jeg glad for. Anita er utrolig flink og for hvertfall meg er det trygt og godt med noe kjent.
Da klokka var nesten ett stoppet skolebusssen på bussholdeplassen og da Sigrid skjønte hun skulle av, hoppet hun ut og lurte på om det var lenge til i morgen.
De hadde gjort litt skoleting, lekt og vært ute.
I sekken lå Zeppelin, norsk bok, meldingsbok og busskortet.
I morgen skal hun følges til bussen, hvor hun blir møtt av en lærer, deretter skal de være i lag med fjerde klasse som er faddere.
Denne veka er det sosialveke og man blir kjent med skolen, hverandre og lærerer før alt tar til for fullt neste veke med svømmetimer fra første stund.
Vi gleder oss til å følge den lille...eh...nei store jenta vår fremover

2 kommentarer:

  1. For ei flott skolejente. På onsdag begynner min skolegutt. Det skal bli spennende.

    SvarSlett