Sider

fredag 21. august 2009

Helg igjen

Så er Sirid sin første uke som skolejente over, og jeg tror de har hatt ei flott uke. Her hjemme har vi hvertfall hatt noen stunde rmed latter.
Espen jobber på taket, har byttet noen leketer smat takrenner. Da rennene var helt nede kom det ett solid regnvær, da Espen skulle ut igjen etterpå skulle ha ta på støvkene sine, men hva fant han? Jo støvelen stod ved nedløpet der det rant som emst.... Ett av barna hadde satt den der og Espen kunne helle ut nesten en liter vann fra støvelen sin. Jeg lo så jeg skrek, og begge jentene sa det ikke var dem....jaja, nå er hvertfall det meste oppe.
Sigrids første veke på skulen ja.... Mandak kom hun hjem kjempelykkelig og det ventet ei gave fra farmor.
Tirsdag ble de kjent med fadder klassen sin og Sigrid sin fadder heter visstnok Benedicte. Og da hun kom hjem dag to fra skolen, jo da hadde hun glemt busskortet sitt. Nå er det feste med tråd til sekken og det ser ut til å funke greit. Den lille jenta er så stor og tar bussen hver dag til skolen.
Torsdag hadde de tur til Vindspollen, og der kunne Sigird bedrive sin fvoritt syssel nummer en for tida.... Bade med klær, hun jumpet da selvfølgelig ut i vannet med sko og klær og alt, hun kom hjme med vått skift nummer to:) Og idag fredag.... ja da kom hun med en solid blåveis. Stolt kunne hun fortelle at hun datt da hun slang seg fra dekk til dekk og da hun ramlet ramlet hun rett på ett hjul:Så vi sier det vi, denne skolen altså, den ene dagen hiver de henne til vanns og den neste gir de henne en blåveis ;) Hadde jeg ikke kejnt jenta bedre ville jeg blitt bekymret.
Idag hentet jeg henne på skolen og vi syklet bort først tilbanken hvor alle førsteklassinger fikk ei lue. Deretter bar det inn på biblioteket for å låne mer Narnia bøker, Knerten og dagen ble avsluttet med kafe besøk.
Nå står helga for døren og vi skal kose oss. masse og se på den fine pakka som kom i posten fra Gomo og Besten. Ett flott lilla penal og to jobbebøker og en perm.
Signe fikk ei Barbie dukke og den slipper hun knapt av syne. Dansedukka mi sier hun....
Jaja, pliktene kaller, barna er klare for helg og hva den vil bringe? Tja, det vil tida vise

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar