Sider

søndag 11. januar 2009

Innedag

I dag har det bare regnet hele tida så dagen er blitt brukt inne. Sigrid har sittet litt med ett dataspill vi har lånt på biblioteket, Espen har ryddet i den ene boden og jeg og jentene har bakt boller etter Sigirds kokebok. Boka heter klarer sjløv og er laget av en barnehage i Hornindal.Sigrid målte opp alt selv og hadde det i bollen, hun smeltet også smøret før hn hadde opp i gjær, noe hun fikk hjelp av Signe til. Helt til slutt hadde vi godt med melkesjokolade oppe i bollene, og det er bare knall godt.
Jentene fikk trille ut sine egne boller og det hadde vi på egne brett, og her er resultatetSigrid sine boller er på asjatten, mens Signe sine vel trillede boller ligger på rist til avkjøling.

Fredag var Espen og jentene på barnetrimmen og mens de var borte nøt jeg timen alene med en lang god dusj før jeg hadde en koselig samtale med Mona Beth, fikk skravlet litt var greit det også,.

Du verden hva man finner når man tømmer en bod, vi hadde flere ting som vi ikke har pakket ut siden vi flyttet hit, så det skal bli spennende å se gjennom i morgen når jeg er alene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar