Sider

fredag 2. januar 2009

Godt nytt år

Godt nytt år til alle lesere av bloggen.


Vi har kommet oss hjem etter romjulsbesøk på østlandet og fått de siste gjestene ut av huset. Det har vært ei travel, men koselig uke.Sunnfjordnissen kom i år ogsåJulepynta jenter


Sigrid fikk forkle


Bade i farget vann er knall

Nyttårsaften var Monica og Terje her, de dro nå i ettermiddag. Første nyttårsdag lavet snøen ned men vi fikk gått en lang og godt tur og badet i stampen, bade stamp som SDigne sa hele dagen.
Første nyttårs dag hadde vi hjorte stek til middag og du verden hjort er innmari godt, men tro det eller ei, vi som bor i en hjortekommune, her er det ikke mulig å få tak i noe kjøtt, menn takk til Berit Kjelkens som gir oss stek i julegave.

Med jentene hjemme i to uker, skal det bli godt med barnehage start igjen på mandag for Sigrid og på onsdag skal begge to bort.
Endelig kan man snart begynne det dagelig livet igjen, jeg fikk staver av Espen til jul, så de skal brukes flittig, sammen med skritt teller fra mamma.
Eneste jeg ikke vil ha tilbake er Sigrid sine tidlige oppvåkninger. I snart to uker nå har hun sovet til både åtte og halv ni på morgenen, og det er deilig, men det er slett ikke like koselig når Signe våkner opp før halv seks....Engel i sneen2 kommentarer:

 1. Hei og godt nytt år til dere alle fire. Jeg skjønner godt at du er glad for at hverdagen snart er her igjen. Det har vært en travel jule-og nyttårshelg for dere. Fine blder foresten.

  SvarSlett
 2. GODT NYTT OG KREATVIT ÅR 2009 til deg og dine;)
  Ser at dere har hatt en super jul og nyttårshelg;) Så koselig at dere har fått snø da, håper dere får beholde den en stund da;)

  Mangen flotte bilder du har tatt, det er jo så koselig da;)

  Nyttårsklem fra Solrunn;)

  SvarSlett