Sider

torsdag 28. november 2013

Noisy winter

Gjennom produkt teste siden Liken share får jeg stadig tilbud om å teste likt og ulikt. For en liten stund siden kunne jeg teste ett av Tines nye produkter, Noisy winter. Uten å ane noe om dette tenkte jeg det er jo ikke skadelig å takket ja.
Det tikket inn en sms med "hentelapp" hos en Narvesen.
Det var godt at dette falt sammen med vår årlige høst tur til Lom. Da må vi passere Stryn og i Stryn er det en Narvesen, så på hjemveien passet det med å veksle inn til dette produktet.

Jeg visste nå at dette var juice med kullsyre..... Den første slurken var rar.... jeg tenkte juice, men så var det tilsatt kullsyre og ikke sukker. Dermed ble det litt feil smak, men så la man bort tanken på både juice og brus. Da ble det veldig godt.
Noisy winter smakte utrolig godt og når man først hadde svelget kom det en herlig ettersmak som pirret smaksløkene, så man bare ville ha en slurk til og en slurk til.
Hos oss likte alle 4 denne drikken. Er du på jakt etter ett sunnere alternativ enn brus, men føler du trenger kullsyre og ikke liker farris? Ja da bør du prøve denne
Tine skriver selv om dettet produktet:
Noisy Winter er en brusende drikk kun basert på naturlig juice og kullsyrevann. 

Noisy Winter inneholder 62% naturlig fruktjuice og har verken tilsatt sukker eller kunstige smakstilsetninger. Noisy kan også inngå som 1 av 5 om dagen, og passer for alle som er opptatt av å leve sunt og naturlig uten å gi slipp på smak og nytelse. Noisy Winter inneholder drue, eple og bringebær, og er et godt alternativ til julebrus.

I Noisy serien har Tine også eple, sitron og appelsin. Vil du lese mer om de? Gjør det HER  Eller enda bedre, kjøp å test.

Vil du være med å teste produkter..... gjør det her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar