Sider

onsdag 20. november 2013

Bokbind

Temaet er litt out of season, men dog..... Det er sikkert ikke bare her i huset hvor bokbindet blir slitt litt sånn etterhvert.
Her er det egentlig allerede klart for nytt bokbind. Jeg har prøvd vanlig bokbind, kraftigere bokbind, plastikk og gråpapir med forsterket hjørner.
Når jeg i tillegg tilhører den delen som avskyr alt med bokbind, særlig det å legge det på, må jeg si jeg utsetter den bytting i det lengste.

Plutselig endag jeg " surret" rundt på instagram var jeg innom profilen til Susanne Kaluza. Hun var som meg og gruet seg til å legge på dette evindelige herket. Hun hadde kjøpt flergangs bokbind på skolefrukt.no.

en spire ble sådd, så endag da bokbindet knapt hang fast på flere av bøkene kom jeg på dette supre tipset. Jeg gikk inn på siden til skolefrukt, fant nettbutikken og jada, de hadde igjen.
Vel verdt å prøve tenkte jeg å bestillt......
en stund senere kom det i posten. 6 flotte bokbind i stretch stoff med klistremerker. Stoffet kan vaskes(bare fjern merkelappen først) legg det på boka super raskt og voila..... Boka er klar. Endelig en løsning for oss som ikke liker å  slite med denne bokbindlegginga. Jeg vet med meg selv..... jeg skal bestille ei pakke til slik at vi har til alle bøkene.

Bildet er hentet fra skolefrukt
Glimrende ide ikke sant? Det koster 149 kroner for 6 bokbind, hvor frakten er inkludert. Dette glimrende kan kjøpes HER

1 kommentar:

  1. Kjempelekkert en veldig god ide.

    God helg fra Marit.

    SvarSlett