Sider

mandag 19. september 2011

Søndagstur til Kalvåg

Jeg kunne på søndag konstatere at formen var atskillig bedre for denne skrotten. Jeg tok mange pauser mellom hver runde, men vi hadde strålende vær så jeg fikk vasket og tørket masse kle ute.
Vi var også enige om at en giktisk gammel kropp som min trengte en luftetur for å ha sett og opplevd noe en ellers så begredelig helg.
Turen gikk med ferga Fannaråken, over Frøysjøen som låg blikkstille og badet i sol
 
og til Smørhamn.Fra Smørhamn og inn til Kalvåg er det kun noen få kort km som raskt ble tilbakelagt med bil.
Jeg kan ikke være i Kalvåg uten å ta turen innom Holmen atlier, denne flotte damesnopebutikken blir drevet av den irske kunstneren Pamela Dunbar som tryller med strikkeplagg og ull. Jeg skulle ha pulsvanter herfra, og sær som jeg er blir det ikke bra nok med de som hun har ferdig i butikken sin. Neida, egne farger, mønster og størrelse. Det siste fordi jeg har endel smerter i hender og håndledd. Er kjekt med noe lengre enn standard lengde da. Så etterhvert får jeg nå koksgrå pulsvanter med The tree legs(våpenet til Isle of Man og basis for Skanke) i rustrødt. Selvfølgelig kan vi ikke dra fra Pamela uten drops og karameller.

Middagen denne søndagen ble hos Knutholmen. De lager så god mat og jeg er normalt skeptisk til fiskemat på utesteder, men ikke her. De får fersk fisk hver dag fra Brødrene Larsen, og maten er ypperlig. Som oftest spiser vi fiskesuppe men nå var det på tide å prøve mer. Kokken anbefaler: Hummersuppe(sa Espen) med kamskejll, skinnstekt torsk
 
og ostekake med sitronsorbet til dessert. Min mat selvfølgelig med verdens nest best øl, Knutholmer.(verdens beste er jo fra Aass)

Etter middag ble det en liten tur for å få siste sommerfølelse på Grotle
Eg har så masse sand på føta mine


før vi dro hjem til ett Svelgen nærmest i brann. For min del ble det på slutten en slitsom tur og påfølgende lite søvn i natt, men det var så absolutt verdt det.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar