Sider

søndag 3. oktober 2010

Stua er nesten ferdig

Endelig er stua vår nesten ferdig, det mangler 6 spotlights i taket, 3 på hver langside.For oss er stua omtrent helt ny, vi hadde en trådtapet fra ca 70 tallet som var fin og beige, denne ble fjernet helt, samt tapten under den igjen. Veggene ble grunnet og sparklet før svigerfar tapetserte veggene med denne tapeten fra Borås tapeter.

Taket var grått og ubhenadlet panel. Nå er det blitt malt i sand over peisen og toppen av "domen" panelen og lister ble malt hvite.
Over sofaen hadde vi ett stort, normalt vindu, dette er blitt erstattet med ett bodvindu. Det blir ett annet lys, men vi blir ikke beglodd siden inngangsdøra var rett på utsiden av vinduet, men det allerbeste, amn kan sitte i sofaen uten at det trekker i nakken.


Peisen er blitt malt hvit igjen.....

Den store seksjon i eik er blitt byttet ut med en mindre i eik(arvet etter Espens farmor som døde i sommer)
Vi hadde også en meget slitt skinnsalong og den er blitt erstattet med Helene sin gamle(espens farmor) bordet er vårt gamle fra Ikea, teppet under bordet lå igjen etter husetes forrige eier.
Gardinene, putene og duken ble kjøpt på kid igår.


Gardinbrettet er foreløpig i eik, men vi vurderer å måle det i fargen sand som er det samme som taket, synspunkter mottat med takk

2 kommentarer:

  1. Så flott det har blitt :)

    SvarSlett
  2. Det blir fint å male gardinbrettene.Stua var blitt fin. Synd du ikke hadde førbilder.
    Ville kanskje vurdert å fjerne gulvteppene hvis det da ikke er gulvkaldt.

    SvarSlett