Sider

tirsdag 12. oktober 2010

Reisebrev dag 3

Idag har vi brukt bilen, vi har leiebil må vite
Leiebilen vår er vi litt usikker på merke og modell...... Eller nei vi har en knallrød polo så dette er feil


. Idag har vi kjørt rundt på halvøye, Istria. Det var ned en bakke, opp en bakke, ned en bakke, opp en bakke , å slik går det da...... Vi har sett ett utall middelalder byer og samtlige ligger på en bakketopp. Masse trange smug, gedigen utsikt over landet og ja vi har kost oss masse.
Det som gav mest inntrykk var nok kunsterbyen Grosjnje(eller noe slikt) De fleste kunstnere hadde nok ferie, de var hvertfall ikke hjemme med åpne gallerier. Det var enda flere trange smug og trangere enn trangest. Veien derfra gikk ned en bakke, vi hadde jo kjørt opp må vite.....
Veien ned gikk blandt olivenlunder, vinmarker og en supertrang grusvei, så trang at vi lurte på om vi var på rett vei, men det var vi.
Vi kjørte flere småveier og havnet tilslutt i Hum, verdens minste by og den var bare SÅ sjarmerende. 25 innbyggere, en restaurant, to souvenirsjapper og der gikk pengen unna gitt, i honning og sprit. Jeg som ikke kjørte fikk smake på masse og flere små glass med brennevin  med opp til 36% , den river i halsen. Veien gikk opp og ned.... Vi har kjøpt oss ett vei kart og vi visste hele tiden hvor vi var, eneste var at kartet var ikke enig med oss hele tiden, vi kjørte oss ikke bort, vi var bare som Colombus, vi visste ikke hvor vi skulle, da vi kom dit visste vi ikke hvor vi var, og etterpå visste vi ikke hvor vi hadde vært.
Som sagt vi kjørte oss ikke bort, vi var bare ikke helt orientert hele tida.
Middagen nøt vi ute mens sola gikk ned i havet,
Venezianske vinduer i byen Porec


Ett trangt smug i kunstnerbyen

Alle gravsteder er pent pyntet.....gjerne med kunstgras og silkeblomster

I byen Hum vasker man også klær

Mellom byen Pican og noe annet som vi ikke vet

Kveldssola idag var lekker

Lokal vin som er veeeldig god
Ha en fin kvel, så er vi plutselig tilbake med flere bilder

1 kommentar:

  1. Så finne bilder. Vi har lyst og dra også;)
    Har mykkje å vertelle til deg når du kommer tilbake...

    SvarSlett