Sider

mandag 11. oktober 2010

Reisebrev 2


Rovinj er en flott middelalderby

Så er vi snart ved veis ende av dag 2 i byen Rovinj.... Vi startet selvfølgelig med frokost, Espen tok seg ett kokt egg.... og det var vel kokt en gangi forrige uke, steinhardt og grønt, jeg trenger vel ikke si at han ikke spiste hele, smaken var visst ikke det aller beste.
Det var en strålende dag også idag, vi var med på en båttur på formiddagen, det kan anbefales med sol og så og si vindstille, helt nydelig, vi så som de skrev de talløse øyer rundt Rovinj, ikke vet jeg om de er gode på å telle, men at øyene er talløse, bob, bob, bob, ikke sant...... De har hele 13 -trette-øyer, i mine øyne er ikke det talløst....
Ordet velstandsvorte ble noe helt nytt, disse "vortene" er toaletter

Lunsjen idag , vel, man får mange fine historier hvertfall, forretten var smakløs grønnska suppe, eller for Espen sin del en helt HERLIG fiskesuppe, som ikke fristet til gjentagelse, blank suppe kokt på makrell med skinn og det meste, jammi.....
Vi brukte litt tid på å kikke og rusle og Rovinj kan anbefales til de fleste.... Vi observerte rullatormafiaen ett par steder, men skvatt raskt unna.... Og Nancy, de er ikke observert på rommet eller hotellet.... Her er det bare masse tyskere.
Alle prater tysk til oss, selv når vi snakker engelsk prater de tysk, så det er jommen godt man har hatt tysk på skolen.
Tiddeli, ha en fin kveld og natt, mere nytt kommer i morgen
Rovinj sett fra sjøen
Ett av de trange smugene sett fra sjøen
masse flott
Smug ned mot sjøen

Der det blå er er vårt hotell                 

2 kommentarer:

  1. Det så ut som et koselig sted :-)

    SvarSlett
  2. Haha det er god å høre:) Har dokke iellfall litt privacy;)
    Tja tykser snakker ikkje engelsk. Men dokke er flink i tysk sant, du forstår litt nederlandsk også;)

    Kos dokke og ta med ett god flaske vin;)

    SvarSlett