Sider

onsdag 9. april 2014

Knorr tomatsuppe med mozarella

Jeg er en buzzador, det betyr at jeg innimellom får tilsendt nye vareprodukter som skal testes ut.
Jeg har lagt inn endel preferanser for oss som familie og får mail om aktuelle kampanjer.
Denne gangen fikk jeg tilbud om å teste ut nye supper fra knorr.
Spennende, her i huset er man ganske kresne når det gjelder supper, og bortskjemte. Når det gjelder tomatsuppe lager jeg selv etter oppskrift fra Susanne Kaluza.
Det var med ganske stor spenning vi skulle lage mat igår. Valget falt på Knorr tomatsuppe med mozarella.

Bildet er hentet fra Knorr sine sider.

Dette er glimrende singelpakker, eller for to. Vi lagde av to pakker da pakkene er litt mindre enn det vi er vant med.
Suppen er ikke i løst pulver men i små "knotter" dette gjør at vi som brukte aluminiumskjele uten noe krims krams i bunn ikke fikk suppe som satte seg fast. Det gjør vi ofte når vi har brukt Toro sin, særlig med makaroni. Etter 7 min var suppen ferdig.

Sammen med fersk loff smakte den helt glimrende. Det var en rund god smak og mozarellen gjorde at man fikk en ekstra rund god smak, du smaker ikke osten, du ser den ikke, men den er med på å gjøre en god suppe enda bedre.
Jentene som er ganske kresne og som jeg endelig har fått til å like hjemmelaget sa at denne smakte nesten like godt som Susanne sin.
Derfor en melding til Knorr: Her har dere truffet en vinner.

Vi kommer nok fortsatt til å ha hjemmelaget suppe, men denne er perfekt til campingvogna, på turer, eller om man er litt fysen/sulten på kvelden. Kan tenke meg den er super med kjøttboller og ekstra mozarella på toppen, det skal testes neste gang.  Det jeg vet er at det ikke er siste gang jeg lager denne.

Innholdet i tomatsuppen er

Ingredienser: 
Tomatpulver 32 %, vegetabilsk fett (palme), SMELTEOST (mozzarella 6,5%, ost, mysepulver, smeltesalt (E339)), sukker, stivelse, HVETEMEL, salt, gjærekstrakt, MELKESUKKER, fruktose, løk, MELKEPROTEIN, kaliumklorid, grønnsakssaftkonsentrat (SELLERI, gulrot, purre, løk), rødbetspulver, krydderurter (timian, oregano), maltodekstrin, sitronsaftpulver, aroma. Kan inneholde spor av egg.

HURTIGFAKTA – KNORR SUPPER
• Knorrs nye supper er enkle å tilberede.
• Det er bare å tilsette vann, koke opp og røre.
• En pose inneholder to porsjoner.
• Et perfekt alternativ når tiden er knapp.
• Helt uten konserveringsmiddel og fargestoffer.
• Finnes i ni gode smaker.
• Lett å variere med ulike tilbehør.
• Selges i de fleste dagligvarebutikker som f eks Rema, Kiwi, Meny og Spar.
• Ca pris: 16,50.


Det er ikke siste gang jeg spiser denne suppen og jeg gleder meg til å prøve de andre
   
Signe er ganske skeptisk til all mat. Men når hun turde å smake var dette en sikker vinner


 

Jeg synes at du også burde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet.

Hvor lang tid det tar før du kommer med i din første kampanje vil variere fra til person til person, det er avhengig av hvilke kampanjer som kommer og hvor bra du passer inn i målgruppen for kampanjene. Når du får mulighet til å være med i en kampanje, får du informasjonen om kampanjen via din epost. Du velger selv om du vil være med i kampanjen eller ei.
Følg denne linken slik at det registreres at det er jeg som har invitert deg(mitt brukernavn hos Buzzador er christinal)
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=christinal

Du kan også sende en epost med teksten: Norway christinal  til  register@buzzador.com eller sende en SMS hvor du skriver:  Buzzador christinal  til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart.  Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at vi kan velge ut rett kampanjer for deg.
Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken:
http://www.buzzador.com/no?refstr=christinal

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar