Sider

mandag 5. mars 2012

Vår i lufta

I helga har det virkelig vært vår i lufta her i Svelgen. Det siste året har det kommet ekstremt mye nedbør, og om det mot alle solemerker har vært opplette, ja da har det vært mer enn nok av vind.
Men noen dager nå har det virkelig vært vår i lufta.

Etter tips fra Finn Schjøll kjøpte jeg små påskeliljer og perleblomster på coop, og vel hjemme ble disse plantet i ei krukke sammen med en eføy. I følge blomster Finn skulle dette gå fint å sette ut nå. Som sagt så gjort.
Terrassen ble spylt og vasket, møbler ble funnet frem, gassflaske montert på grillen og ei pølsepakke fant veien hjem til oss fra coop. Dermed er også grillsesongen 2012 offisiellt innviet i det Frøyslandske hjem.

Det var en deilig dag på lørdag.
Søndag var det ikke like fint vær, men hva gjorde vel det når husets prinsesse skulle feire sin 5 årsdag sammen med 7 jenter fra barnehagen?

Vi hadde inspirert av en av mine flotte kusiner, Mathilde, laget bolle signe, eller som de kalte det her Signe bolle(Mathilde har DENNE flotte bloggen)

Bursdagsbarnet selv pyntet Signe bolle og den eldste har alt levert bestilling på Sigrid bolle til sin bursdag i november.

En annen ting husetes far fant frem var Herrljunga cider på "bråke flaske" til latter og spas og spenning fra alle gjestene. Det er noe vi vil fortsette med.


Bursdagsbarnet var vel fornøyd og en dag som startet så veldig bra endte med to febersyke jenter som idag ligger i hver sin saccosekk og er ganske sløve.

Selv kommer jeg til å hekle lue, prøve å scrappe litt og ellers tar vi det helt med ro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar