Sider

tirsdag 31. august 2010

Nordgulen Høgt og Lågt

I helga var det masse som skjedde i den lille bygda vår. Vel om bygda er liten kommer jo an på øyet som ser, men kommer man fra Drammen og nesten 60 000 innbyggere blir liksom 1200 innbyggere ikke så innmari stort egentlig, men om det ikke er stort så tar man det igjen til de grader på trivsel, ansvar og omsorg. Her vet alle hva som skjer omtrent til enhver tid, kanskje nesten før du vet det selv;)
Nå var jeg litt stygg kanskje men vi trives utrolig godt her...

Vel for å vise at ting skjer og det er ett levende samfunn ble det for tredje gang arrangert Nordgulen høgt og lågt.
For de som ikke er like innvidd som meg, Nordgulen er den fjorden som bygda vår ligger ved, en fjordarm som stikker seg innover og ender på Elkem.

Iår var vel ikke "festivalen" like godt som sist gang er nå min personlige mening. Ikke for det, masse skjedde alikevel, det var "taubane" for de små,'

ansiktsmaling, fiskekonkurranse, flåtebygging, rappelering, bruskasseklatring og nordgulenslitet(femathlon)Hotellet skulle grille, og for våre søte små gledet de seg til å grille pølser.... eh..... nei.... det grillet de ikke men han hadde wienerpølser, eller som man sier i Drammen, småpølser, men pølse med tupp var ikke helt en sikker viner hos de søte små her i huset, men kakene som skulemusikken solgte var det.
Det var en artig dag med masse fokus på idrett, litt mer fokus på andre ting også så blir dette en knall ide å jobbe videre med mener jeg.

MEN, lørdagskvelden endte på en artig måte likevel, vi var bedt på hage grillfest til Anita og Torbjørn, hvor mange vi var? Ingen anelse, men artig var det og unga holdt til nesten klokka var 22, uten å være grinete.

Godt oppdratt som jeg er hadde vi jo med ei vinflaske til vertsskapet, med ett egetprodusert vinkort på flaska
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar