Sider

torsdag 25. juni 2009

Jonsok og alt det derre der

Jaja, nå har det blitt noen dager siden sist jeg skrev, men plutselig gikk dagene så innmari raskt og torsdag som var skulle vi en liten tur til østlandet.
Sigrid var i barnehagen og Signe hjemme med meg og vi fikk pakket og gjort huset klart for avreise og ventet lenge og enda mer på han far i huset. Han kom seg da omsider hjem og ser noe betuttet ut, trodde jo han hadde bulka eller noe jeg....
Ikke så ille, men dog, dekka foran var det ikke noe igjen av, ståltrpden som er innenfor alt av gummi stakk ut på begge forhjula, tydelig at det var noe med spissinga. Så hva gjør vi da tro.... Ikke kunne de få gjort noe på verkstedet, men min smarte og kjekke mann visste råd. Han satte de gamle bakdekka foran og to nye vinterdekk bak slik at ikke de ble ødelagt, fire dekk var skifta på 25 minutter og en time forsinket kom vi oss avgårde til den store feta staden Drammen.
Vi kom oss helt frem med våre dekk og det gikk greit. Halv ett på natta ankom vi svigermor, og sjelden har det vært så godt å se huset hennes. Det nymalte hvite huset. Jentene var våkne som bare det og hadde vært det meste av veien og alt det innebærer med to trøtte kranglefanter bak i bilen, Jippi, og vi har egentlig tenkt bilferie med de, men nå er vi plutselig ikke sikre mer gitt...
Fredag morgen ble Sigrid med farmor på jobb, Espen ringte verkstedet og fikk time til bilen og vi kjøpte ne dekk på Eiker motorshop.
Lørdag ble vi klare til grunnen, finstasen på tidlig lørdag morgen, jentene ble igjen hos farmor og vi fant toget....eller... nei det gjorde vi ikke... buss for tog... Men vi kom da frem til Oslo og klokka 11.00 stod vi på løvebakke og kunne gå inn, klart for styremøte i forkant av årsmøtet.
Det var en flott helg med årsmøte på Stortinget, utmerket guiding av direktøren Hans Bratteestå, deilig middag og flott opplegg søndag på festningen.

Hans Brattestå ble valgt som ordstyrer for årsmøtet


Inne i stortingssalen


Søndag på Eidsvollsplass

Jonsok aften kjørte vi hjemover. Det store var nok over gamle strynefjell og Signe gikk på snøen.


Kan man gå på skaren til St.Hans blir det sen vår og det gjør det

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar